Danas smo poslali Zamolbu za obradu u naš CZSS i sad se naoružavamo strpljenjem i vjerom da će Bog posložiti cijeli ovaj put i da ce biti što kraci i naravno blagoslovljen makar jednim malim andjelkom.
Uzbuđena sam već dugo vremena jer se ovo kuhalo u mene i eksplodiralo ko expreslonac, mm je ostao paff kad sam mu rekla da ne bi vise cekala da zelim da krenemo u postupka i naravno kao svaka dobra supruga

I eto 8.12. na dan mog rodjendana bila sam na duhovnoj obnovi i mm mi sapne da i on želi , koja radost majko moja, zajedno smo u ovom od samog početka, odmah sam isla u O.C na informativni razgovor i dalje se uputila u CZSS. Jako prijatna soc.radnica nam rekla par stvari, al prvo napisati zamolbu,to je bilo u petak i eto danas ona već stoji na njihovom stolu i čeka da njezine riječi postanu stvarnost.
Btw neki me znaju s Neplodnosti, ukratko, u braku smo 5 godina, od tad prirodni, propuhivanje,ciljani,laparsk., 2 IVF i evo nas ovdje,naravno neodustajemo od trudnoće i sigurna sam da ćemo ju i ostvariti ,ali ovo želimo toliko jako da moramo uspjeti ali naravno uz Boziju pomoc.
Toliko za sad