Sada je: 19 lip 2019, 14:44.

Udruga adopta treba vašu pomoć

Za sve koji su u postupku posvajanja, udomljenja. Sve o zakonima, centrima za socijalnu skrb, ali i osobne priče kako smo uspjele. Tu smo da damo potporu i snagu za krenuti dalje do cilja - postati roditelj!

Moderator/ica: ančica28

Udruga adopta treba vašu pomoć

PostPostao/la ivana7997 » 18 vel 2013, 11:01

Drage/i

ADOPTA TREBA POMOĆ POSVOJITELJA!

ADOPTA, udruga za potporu posvajanju, pokreće istraživanje potreba i problema s kojima se suočavaju posvojiteljske obitelji i posvojena djeca. Rezultate ćemo predstaviti relevantnim tijelima državne i javne uprave i javnosti kako bismo osigurali potrebne usluge i podršku posvojiteljma i djeci te ćemo ih koristiti za osmišljavanje programa koje ADOPTA može ponuditi posvojiteljskoj zajednici.

Ali, da bismo znali o kojim se potrebama i problemima radi, morate nam to Vi, posvojitelji, reći, kroz grupne diskusije i/ili ankete koje ćemo organizirati u većim gradovima, ruralnijim sredinama i/ili on-line. Obvezujemo se čuvati sve podatke o vašem identitetu i rezultate objavljivati samo grupno.

Ovo su načini kako možete pomoći:

1. Ukoliko ste Vi posvojili dijete/djecu, uključite se u istraživanje. Prijavni obrazac i detaljniji opis projekta možete pronaći i na našoj web stranici http://www.adopta.hr.

2. Pozovite sve svoje poznanike, prijatelje i/ili suradnike koji su posvojili djecu da se uključe, prijavljujući se za sudjelovanje u istraživanju.HVALA!Diana Topčić-Rosenberg, predsjedinica ADOPTEAvatar
ivana7997
Abundija
 
Postovi: 13889
Pridružen/a: 28 ožu 2002, 00:36

Natrag na Posvajanje

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.