Sada je: 18 tra 2026, 13:42.
Moderator/ica: Diami
rooming je jako važan bebi i ako mami nije stvarno slabo bolje je da ti bude prioritet kod izbora rodilišta baš rooming.
da biram, to bi mi bilo na prvom mjestu, ispred muža na porodu, ispred neinterventnosti, ispred broja žena u sobi...
). Kad sve nesto uglas savjetuju jednu koja je trudna da bjezi glavom bez obzira jer je na Sv Duh 24 satni rooming. Ja kazem suprotno, kako sam kćer tražila i dobila 24 sata u vrijeme kad nije bio 24 satno nego su bebe od ponoci do 5 bile odvozene. Gledaju mene zene ko da bi me u košulju svezale (btw. isto onako kako su u Norveškoj gledali doseljenike iz Dalmacije koji su isli loviti ribu dinamitom pa ih isto mam htjeli hospitalizirati).

Mrđi je napisao/la:pitanje: rooming in? sto radite vi od 0-24 s bebicom? jel dolazi sestra presvlacit i sl? sto ako se ne mozete ustat i sl? kako to uopce ide? ako trebate u wc, prosetat, kad vam dodju u posjete i morate van iz sobe?
pitanje: rooming in? sto radite vi od 0-24 s bebicom? jel dolazi sestra presvlacit i sl? sto ako se ne mozete ustat i sl? kako to uopce ide? ako trebate u wc, prosetat, kad vam dodju u posjete i morate van iz sobe?

plusić, mislim da bi ti trebala naći načina da si isfinanciraš opet isto rodilište, jer nećeš izaći zadovoljna ni iz jednog državnog
pitanje: rooming in? sto radite vi od 0-24 s bebicom? jel dolazi sestra presvlacit i sl? sto ako se ne mozete ustat i sl? kako to uopce ide? ako trebate u wc, prosetat, kad vam dodju u posjete i morate van iz sobe?

sestra dođe tri puta na dan presvući bebu, a ostalo radiš sama. 0-24 si sa bebom. ako spava, odeš se istuširati, ako plače staviš je na sisu. drugog posla nemaš.
Krumpirić je napisao/la:Mrđi je napisao/la:pitanje: rooming in? sto radite vi od 0-24 s bebicom? jel dolazi sestra presvlacit i sl? sto ako se ne mozete ustat i sl? kako to uopce ide? ako trebate u wc, prosetat, kad vam dodju u posjete i morate van iz sobe?
ja sam sama presvlačila, al dolazi i sestra onima koji ne mogu, beba spava, staviš ju u krevetac-košaru i ideš pišat, tuširat se, sve...u posjete:odeš pokazati tati (i braci/seki) bebca i nosiš ga/ju natrag, paze cimerice ako su u sobi, snadješ se.

Plusic je napisao/la:SW - zato jer sam si prioritete poslagala drugacije. Izabrala sam jednu beneficiju koju rijetko tko moze i ima a puno je vrijednija od rodilista.
Merkur je moj izbor jer tamo spadamo.
Vinogradska je back up
SD sa ovakvim principom nije.
Petrovu nazalost ne dozivljavam kao rodiliste za sebe.
Eli u pravu si, onaj rooming ne mogu ocekivati u drz. rodilistima. zato sam i skepticna. da postoji onakav rooming bilo gdje odmah bi ga potpisala!
ja sam imala s Marinom problema s dojenjem baš zbog kasnije uspostave. Na kraju smo dugo cicali, ali s posljedicama toga početka.

eli je napisao/la: otac bebe i to u sobu.

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.