17 lis 2012, 13:16
Mala Bornica je napisao/la:Lecu imam iz dma, alnatura. Pise kuhati 5-10 minuta, ali jakuham malo duze. I bas je mekana, skoro se raspadne.
17 lis 2012, 14:23
17 pro 2012, 12:16
17 pro 2012, 12:21
17 pro 2012, 12:37
mrs. eastwood je napisao/la:jednako izgledaju kao zobene. je l da?
17 pro 2012, 12:57
Eva82 je napisao/la:, eventualno malo u multipraktiku samljet prije? (
04 ožu 2015, 19:36
05 ožu 2015, 10:29
05 ožu 2015, 10:41
latica je napisao/la:wiki najbolje ti je pogledat što piše na pakiranju, ali u svakom slučaju, za početak je dobro rižu kuhati dok ne bude jako mekana, dakle ne gledaj na sat nego gledaj da bude kašasta i mekana, dodaj vode po potrebi. ako vidiš da je voda ishlapila, a čini ti se da su zrna još al dente, dodaj još malo vode. jer bitnije je da se raskuha zbog teksture, a i općenito se za žitarice smata da dugim kuhanjem budu probavljivije, tako da - opusti se i skuhaj rižu da bude mekana
19 tra 2015, 13:00
08 lip 2015, 09:26