Sada je: 01 svi 2026, 07:33.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
neznam što bi vam pametno mogla kazati osim da će proći , prvih mjesec-dva je najteže, možda se stvarno naguta zraka s obzirom da ne ciki nego pije izdojeno na bočicu. Jesi probala dojiti sa šeširićima, možda bi manje boljelo a mišica se nebi tako mučila 

Nemam ti nekog savjeta. Nisam imala takvih problema. Prvi mjesec je definitivno najtezi i trebas se skulirati jer samo se sjeti da djeca narastu, bez obzira jesi li ti uspjesno dojila ili ne. Nevjerojatno, ali ja sam i sa cetvrtim djetetom imala krvave bradavice i mali je znao izbljuvati krv. Bol ne spominjem, znas sve. Hocu reci, probaj se smiriti, ako ikako mozes. Dijete ima senzore za nasu nervozu. Ogromne. Da li ima i nesto fizicki sto joj smeta, ne mogu reci i tu ne ulazim. Nisam dohranjivala dijete pa ti ni to ne mogu savjetovat. Evo samo jos jedan
i drzim fige da vec sutra lijepo odspava i popapa. 

PixyDust je napisao/la:E da, i mi smo imali bijeli šum koji je pomagao - puštanje vode iz slavine. Na to bi trenutno ušutila.

Glede grceva, od moje tri cure nijedna nije imala grceve osim ako sam pojela nesto sto napuhava tipa sarma ili jednom naranca, a M. cak niti to ne smeta.
Lakse se razumijemo, lakse podrigne, lakse zaspi, puno puno manje bljucka, smije nam se i sarmira
pa vise nema nervoze i onog strasnog umora od nespavanja.

Najlakse mi podrigne ako ju malo drzim uspravljenu pod kutem od 45 stupnjeva pa ju tek onda dignem na rame i obicno vrlo brzo podrigne prvi i najveci podriganac, ali iz njega ih bude jos 4-5. I osim sto ju muci, zbog toga i bljucka.
M. je sad 3 mjeseca napunila i puno je lakse

samo u blazem ritmu

Ida je napisao/la:vjerovatno si dobila placku kao ja
i dan danas je jako plačljiva i uvredljiva, ja sam mjesecima nalazila razloge; gladna je, žedna je, vruče joj je, zima joj je, ima grčeve, rastu joj zubi...no istina je jedna, ona je plačljivo dijete i to je to, amen! vedi je napisao/la:Ida je napisao/la:vjerovatno si dobila placku kao ja
To sam i ja napisala, i zbilja vjerujem u to.
Emi se je plakala za svaki kiki od rođenja, smetali su joj grčiči, pa su joj smetala kolica, pa joj je smetala autosjedalica, pa vručina, pa zima, pa zubi, pa viroze....i dan danas je jako plačljiva i uvredljiva, ja sam mjesecima nalazila razloge; gladna je, žedna je, vruče joj je, zima joj je, ima grčeve, rastu joj zubi...no istina je jedna, ona je plačljivo dijete i to je to, amen!
Sad nema grčeva, nema gladi, nema žeđi, autosjedalicu i kolica je prihvatila, ali sa se dere opet za svaki kiki, čim nije po njenom, zaključak, bila sma u pravu, imam plačljivicu.

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.