javite se mame cicoljubaca!
Sada je: 01 svi 2026, 07:33.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

justdoit je napisao/la:koliko ste dojile veću djecu i kako ste prestali? ja nisam još ni blizu da mi je dosta, ali ipak razmišljam o tome da li će nju ikada proći volja za sisanjem, a nekako sam pristaša opcije u kojoj ona odluči da je gotovo
Al dobro, 4 godine je cist dovoljno.

justdoit je napisao/la:Tanja, vidim i vi se nacicavate. ja sam doma uvijek, pa je kod nas to i češće. pravi podoji su nam za uspavljivanje (popodne i navečer), ali imamo ih još sto tokom dana. kako bi Arkana rekla, dojimo se kad me uhvati da sam sjela![]()
a presmiješna mi je sad, jer voli sisati kao i dok je skroz malena bila, ali sad kad vrisne sissssssa i skoči na mene...
daj mi recite, koliko ste dojile veću djecu i kako ste prestali? ja nisam još ni blizu da mi je dosta, ali ipak razmišljam o tome da li će nju ikada proći volja za sisanjem, a nekako sam pristaša opcije u kojoj ona odluči da je gotovo
svaka vam čast

justdoit je napisao/la:
daj mi recite, koliko ste dojile veću djecu i kako ste prestali? ja nisam još ni blizu da mi je dosta, ali ipak razmišljam o tome da li će nju ikada proći volja za sisanjem, a nekako sam pristaša opcije u kojoj ona odluči da je gotovo

, obitelj i prijatelji su se malo mrštili, ali njih smo uvjerili u to da se mi moramo još dojiti jer je L alergična na mlijeko. ostalii nam se zgražaju, pa čak i doktori, što mene zabezekne.

justdoit je napisao/la:i baš sam htjela pitati jer traže vani, jer je Lari ful zabavno u tramvaju vikati sisa i skidati me, a meni je pomalo neugodno. još do nedavno sam vadila cice di kog je trebalo, baš bez imalo srama, ali sad mi malo dosta zgražanja drugih ljudi

Krumpirić je napisao/la:mi smo prošle krizu kad mi je bilo dosta, sad mi je opet ok...
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.