Mislim bar
To ću večeras
Ušla sam u kratke hlače koje su mi bile uske. Prije sam bila ko buđola u njima, sad ko raskuhana sarma. Sve bolje i bolje

Sada je: 30 tra 2026, 01:10.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

nevenera je napisao/la:Mislim da si meni danas back
Mislim bar
To ću večeras
Ušla sam u kratke hlače koje su mi bile uske. Prije sam bila ko buđola u njima, sad ko raskuhana sarma. Sve bolje i bolje
morena je napisao/la:a ovaj vikend moto-klub od MM organizira susret (što znači da ga nema doma od danas do nedjelje, sama sam s klincima), i htjela bi otići slušat Zabranjeno pušenje

nevenera je napisao/la:Složit ću topik baš s programima za početnike
većinu tih vježbi znam i nekad sam ih radila (možda ne baš pod tim imenom
)
Potica je napisao/la:Nisam bila u petak na ZP ali sam bila jučer tamo i sjetila sam te se.![]()

)
. U trecem krugu vjezbi 2 vjezbe radim s utezima umjesto elasticne trake jer je moja kraca od njihove, izgleda. 

. a treba i snage imati, nije bas da ne treba.

http://www.livestrong.com/blog/10-free- ... -stronger/

pčelica_maja_23 je napisao/la:šta nije ova ženska iz tog tvog linka radia kod autumn dirty 30 i kad ju Auumn pita kad se udaje, za 6 tj
ista ista
Vjerojatno se u tim krugovima kreće ista ekipa. Jedino je ovaj trener neki englez, nogometaš. Ima simpa frizuru 

pa kad dižem, dižem za sve
, ali nisu mu vise uopce zanimljivi). treba mi stalak da bi to licilo na nesto. jos u blizini stoji i prostirka i traka (ona za oko nogu koju chalean trazi u nekim vjezbama).Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.