Re: Tibetanska gljiva
Postano: 19 sij 2013, 17:47
hm, sad sam pročitala i da se ne smije zamrznuti, a meni došla smrznuta... jel to istina?
Roditeljski forum
https://www.mameibebe.biz.hr/phpBB2/
https://www.mameibebe.biz.hr/phpBB2/viewtopic.php?f=43&t=16823
milka je napisao/la:http://istineilaziohrani.blogspot.com/2011/04/kefir-cudesna-hrana-sa-kavkaza.html
ide ono koje imaš u frižideruzeezee je napisao/la:ne bi štela gnjavit, al me još zanima kakvo mlijeko ide, jel može trajno, ono koje stoji i vani? i ima li masnoća neke veze s time kakav je kefir?
milka je napisao/la:a stvarno ne znam šta bi joj tribala napravit da je ubiješ još nisam čula da su zrnca nekome propala.
zeezee je napisao/la:ma i nisam mislila da treba biti kao jogurt. kefir, onaj kupovni, pijem svaki dan, nekad i dvije one velike čaše, pa sam s tim okusom uspoređivala.
ajd super ako se ne da ubit to čudo...čitam po nekim sajtovima da ju s ene smije metalnim predmetima dirat, rukama, svašta nešto, pa sam mislila da sma možda već zeznula lošim hendlanjem.