19 sij 2013, 17:47
19 sij 2013, 22:34
milka je napisao/la:http://istineilaziohrani.blogspot.com/2011/04/kefir-cudesna-hrana-sa-kavkaza.html
19 sij 2013, 23:02
20 sij 2013, 02:23
20 sij 2013, 11:03
ide ono koje imaš u frižideruzeezee je napisao/la:ne bi štela gnjavit, al me još zanima kakvo mlijeko ide, jel može trajno, ono koje stoji i vani? i ima li masnoća neke veze s time kakav je kefir?
20 sij 2013, 11:10
20 sij 2013, 18:13
20 sij 2013, 19:26
20 sij 2013, 19:51
20 sij 2013, 19:58
20 sij 2013, 23:28
21 sij 2013, 00:59
21 sij 2013, 01:54
milka je napisao/la:a stvarno ne znam šta bi joj tribala napravit da je ubiješ još nisam čula da su zrnca nekome propala.
21 sij 2013, 10:44
zeezee je napisao/la:ma i nisam mislila da treba biti kao jogurt. kefir, onaj kupovni, pijem svaki dan, nekad i dvije one velike čaše, pa sam s tim okusom uspoređivala.
ajd super ako se ne da ubit to čudo...čitam po nekim sajtovima da ju s ene smije metalnim predmetima dirat, rukama, svašta nešto, pa sam mislila da sma možda već zeznula lošim hendlanjem.
21 sij 2013, 10:54
27 sij 2013, 22:54
17 vel 2014, 13:47