Switch to full style
Odgovori

Utrnuti prsti

25 vel 2007, 22:28

Jesam li na pogresnom podforumu?

Gubim osjecaj u prstima lijeve ruke. Mali prst, jagodica i oko nokta, su mi skroz utrnuli. Tako do pola prsta, i onda sve manje i manje tom stranom dlana. Prst do malog, kako god se zvao, je isto malo utrnut ali ne u istoj mjeri. Srednji prst je samo malo cudan skroz na vrhu, ostatak sake je 'normalan'.
Danas je drugi dan da mi je tako. Ne boli me, ne sprecava me puno u svakodnevnim bezvezarijama, ali mi je cudan osjecaj. Ovi okolo mene kazu da je to dva dana pred smrt.. u tom slucaju se bar nadam da se jucerasnji dan ne racuna.

Salu na stranu, je li vam poznata ta pojava?

27 vel 2007, 15:46

imaš li problema sa vratnom kralježnicom?

Meni znaju utrnuti domali i mali prst, na jagodicama, ali kako dan odmiče tako mi nestane i utrnutost... i uvijek je povezano s vratom...


Nadam se da si još živa :lol :lol :lol

27 vel 2007, 17:41

Ja sam imala iskustvo sa trnjenjem prstiju, pa saka, pa stopala, pa zavrsila u bolnici. Da te ne prepadam dzaba, samo obrati paznju da li se siri dalje na ostale prste ili stopala. Kod mene je bila dijagnoza Gillian-Bare sindrom. Pravo rijetko i vjerovatno to nije u pitanju kod tebe ali eto da obratis paznju.

Utrnuti prsti

28 vel 2007, 20:00

Ziva ziva, nece grom u koprive..
Nemam problema sa kicmom ni vratom, ok ponekad strecne tu i tamo ali nista vrijedno spomena. Ali imam malo podrucje u gornjoj polovici leda, blizu kicme, podrucje velicine stisnute sake mozda, gdje isto osjecam da to nije dio mene.
A ne znam ja sta je Gilian-Bare pa me to ne prepada previse, a mozda bi i trebalo? :dunno Äsch, ako umrem javim, da upozorim druge!!

09 ožu 2007, 15:28

hej Makliv

meni se to desilo 3 mj poslije poroda..koma nisam mogla malu primiti na ruke

niš otišla sam kod ortopeda i dao mi je fizikalne terapije...nakon 10dana ko nova..

ne znam od kuda si ali ako ti se neda čekati a možeš si priuštiti tu kod mene blizi je jedan privat .....
:3srca

02 tra 2007, 20:23

Skandinavija.... Izgleda da su mi se prsti sledili :cool
Salu na stranu, sadmi se ciava saka zgvrcila, a ja jos nisam stigla otici doktoru. No sve u svoje vrijeme :dunno

Re: Utrnuti prsti

09 pro 2009, 15:35

Meni trne mali prst lijeve ruke već par dana,a od danas je počelo i pola šake.Osjećam da kao da mi je mrvicu slabija lijeva ruka!Što mi je?Ima li još tko sličnih problema? :conf Imam 25 godina.

Re: Utrnuti prsti

12 pro 2009, 19:01

Ja ti necu moci pomoci, nego samo reci da u mene kako doslo tako proslo. Nisam ni stigla otici doktoru :cool

Re: Utrnuti prsti

23 pro 2009, 13:27

Evo prošlo i meni,neznam šta je to bilo :dunno

Re: Utrnuti prsti

09 tra 2010, 02:03

Evo sad mene hvata ima mjesec dva, i to samo po noći. Utrne mi srednji dio šake (ne spavam na ruci), obe ruke ali nisu klasični žmarci već osjećaj ko za mi ruka abnormalno otiče. Čim ispružim ruku isti sekund nestaje :dunno Pomalo me plaši jer sam svašta čula vezano za to kao simptom.

Re: Utrnuti prsti

18 ožu 2011, 17:25

Meni je to znalo doći za vrijeme trudnoće, ali može biti i zbog iskrivljenja kralježnice, pa kralješci pritišću na živac.

Re: Utrnuti prsti

18 ožu 2011, 17:27

I meni je to bilo prvo u trudnoći ali evo i sad kasnije. Išla sam snimiti kičmu, izgleda da je ipak u njoj problem. Inače otkad sam nabavila dormeo nadmadrac stanje se puno popravilo i puno udobnije spavam

Re: Utrnuti prsti

17 tra 2011, 17:06

Miogeloze oko lopatica....
Odgovori