moze se kupiti preko dolca. a i neke druge ljekarne ga hoce nabaviti. 20 ih kosta oko 400 kn. ja uvijek doma imam 5 komada.
jako sam zadovoljna, dozirala sam po uputi rihtera s cibermeda, a cesto sam i kombinirala s mikronefrinom koji sam isto nabavila preko dolca.
zadnju godinu se stanje smirilo pa ga imam hdb samo u nuzdi.
nabavi ga i preporoditi cete se

imas i na rodi temu na zdravlju "bronhiticari, astmasi.... " tamo ga uvijek neko nabavi pa podijelimo troskove i respule. i uvijek ih netko ima za nuzdu. imam i ja pa sada znas, ako zatreba saljem ti
prodajemo ih dakle po 100 kn 5 kom.
doziranje neide sa fizioloskom vec same idu koliko se sjecam .. no evo ti ono kako ja radim po uputi rihtera ... ovo sam si u komp sejvala

dakle ta kombinacija s oba mi je bila savrsena, no dobar je i sam pulmicort
Re: pulmicort respule ili micronephrinVlaženje nema veze s laringitisom, i toga se manite.Mikronefrin pomaže trenutno, no obično se laringitis potom opet malo vrati. Pulmicort djeluje protuupalno, treba malo duže, tj. oko 45 min., ali onda drži, i obično se napad ne vraća. Mogu se dati pomiješano u istoj inhalaciji. Za sprečavanje napada, na prvi znak prehlade i zvonkijeg glasa ili kašlja, dati najprije Pulmicort.
boza 09.02.2007. 13:45 Re: pulmicort respule ili micronephrina mozete li napisati omjer kako se daje mikronefrin? 1.)0,5 ml kako je pakiran + 3 ml fizioloske ili?2) i kakv bi bio omjer kombiniranja s pulmikortom i kada zapravo kombinirat/ 3 ml fizioloske+ 0,5 ml mikronefrina + 2 ml pulmicorta od 0,5 mg/2ml ?
Darko Richter, dr. med. 09.02.2007. 17:20 Re: pulmicort respule ili micronephrinPulmicort 0,5 mg/2 ml + Micronephrin 0,5 ml + do 5 ml fiziol. otopine ili aquae redestill. (tj. fiziološke ili aquae 2,5 ml).