Switch to full style
Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.
Odgovori

Budjenje u placu

10 pro 2012, 13:49

Drage mame
imam jedan novi problem i zanimaju me vasa iskustva i savjeti.
Moj mali (2 god) inace ima suspekt na west sindrom (epilpsija) , nikada nije imao napade, eeg katasrofa. Bio je super raspolozen i topao decko cijelo vrijeme (i sada je kada je budan), no u zadnja dva tjedna svaki put kada zaspi, ako se probudi unutar sat vremena sve je u redu, ali ako se probudi za jedan sat ili malo duze onda se budi u placu (svaaaaaki put) i to traje. Ne pomaze mazenje, nosanje, igracke , apsolutno nista dok se sam potpuno ne razbudi i umiri. Jako me zanima sta bi to moglo biti i da li ste vi tako nesta dozivili??. Nemam vise pojma je li to strah za vrijeme sna ili su napadaji :(
Unaprijed puno hvala na odgovorima

Re: Budjenje u placu

10 pro 2012, 17:47

eh sad, da nema dijagnozu, ne bi se trebala uopće brinuti.
ovako se isto nemoj previše brinuti, ali svakako reci i opiši neuropedijatru i pedijatru pa da vidiš šta će reći.
nekako sumnjam da je stvar u napadima, rastu, mijenjaju se, sanjaju.
mi smo imali par epizoda takvog plača, odnosno buđenja u plaču koji nismo mogli dugo smiriti, u toj dobi između 2 i 3 godine. nisu imali veze ni s napadima (prvi je dobila puno godina kasnije) ni s eeg-om.

Re: Budjenje u placu

10 sij 2013, 22:27

Hvala puno alex....otkrili smo da ga je jedan mali u vrticu posteno ugrizao (tada je i pocelo plakanje) i trajalo je danima dok nije dosao sebi i to zaboravio. Napadi su nazalost poceli (@arcijalni) :((( ali to sada nema veze sa tim. Plakanja vise u budjenju nema :)
Odgovori