Suhi grašak/polubiži
Postano: 09 lis 2012, 13:03
Evo ja prošli tjedan švrljala po dućanu i kupila taj suhi grašak tj. polubiže...bila sam uvjerena da je ona zelena leća, bilo je u žurbi i nisam zagledala.
I sad vas molim tips and tricks za pripremu istog. Već sam preko tražilice pronašla da se ta namirnica spominje, najviše kod dohrane i pripreme papica za bebe, a mene zanima što ja sve mogu s tim osim krem juha, toga i nismo neki ljubitelji.
Može li to na neko varivo, onako kao leća ili grah, s kobasicom ili suhim mesom? Može li samostalno bez dodataka drugih mahunarki?
I sad vas molim tips and tricks za pripremu istog. Već sam preko tražilice pronašla da se ta namirnica spominje, najviše kod dohrane i pripreme papica za bebe, a mene zanima što ja sve mogu s tim osim krem juha, toga i nismo neki ljubitelji.
Može li to na neko varivo, onako kao leća ili grah, s kobasicom ili suhim mesom? Može li samostalno bez dodataka drugih mahunarki?