Sada je: 16 svi 2024, 18:57.
Adorabla je napisao/la:isto ko i paprike
za vrecicu nakon pecenja znas?
folne je napisao/la:ja to radim u 2 dana. jedan pečem, drugi gulim i kuham. trpam ih u najveću tapervericu i niš im ne smeta velika zdjela ni stajanje do sutradan.
thalia je napisao/la:a kako pečem patlidžane? :ajvar challenged:
MalaSirena je napisao/la:folne je napisao/la:ja to radim u 2 dana. jedan pečem, drugi gulim i kuham. trpam ih u najveću tapervericu i niš im ne smeta velika zdjela ni stajanje do sutradan.
Isto tak, a ne stavljam u plastiku, nego u obica lonac kojeg poklopim. Ako je kožica pecena, onda nema ni frke
s guljennem
Adorabla je napisao/la:ja paprike sjemenke čistim prije pečenja i to po J. Oliverovoj metodi. Prvo utisnem dobro i onda izvadim tako da se doslovce na samoj paprici niš ne skuži da nije bila pečena sa sjemenkama.
mirbi je napisao/la:Radili ekipno, petak i subota. Ukupno 40-ak kg paprika i 7-8 balancana. Ispalo 47 teglica.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.