Sada je: 12 svi 2024, 12:24.
Adorabla je napisao/la:Olja dobar ti susjed.
malamaja je napisao/la:sutra mi se jede tjestenina sa šalšom od domaćih paradajza i puno bosiljka i parmezana.
malamaja je napisao/la: tone bosiljka koje još treba potrošiti jer eto sunce polako slabi
mrava je napisao/la:Burek s mesom, paradajz, jogurt
olja je napisao/la:malamaja je napisao/la: tone bosiljka koje još treba potrošiti jer eto sunce polako slabi
Jesi li pokušavala zamrzavati bosiljak?
Negdje neki dan pročitah da se opere, dobro posuši i tako smrzne te da se može kao takav koristiti u jelima i da je okus intenzivniji nego kod sušenog.
Ne znam, nisam probala, možda ću, ako mi ostane još nakon što ovaj postojeći osušim skupa s oreganom, peršinom i timijanom.
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.