Sada je: 14 svi 2024, 05:13.
Buhtlica je napisao/la:mm je u subotu pohao piletinu, no previše je ispanirao pa sam dio zamrznula. moram li sad to meso odmrznuti prije pohanja ili pohati ovako zamrznuto?
hvala!
Adorabla je napisao/la:Od svega što ti ostane viška, sve zamiješaš i od toga napraviš male popečke koje moji ukućani vole više neg pohano meso
Buhtlica je napisao/la:mm je u subotu pohao piletinu, no previše je ispanirao pa sam dio zamrznula. moram li sad to meso odmrznuti prije pohanja ili pohati ovako zamrznuto?
hvala!
S cornflakesom tek odnedavno radim i super nam je, bolje od krušnih mrvica.
marsovka je napisao/la:Buhtlica je napisao/la:mm je u subotu pohao piletinu, no previše je ispanirao pa sam dio zamrznula. moram li sad to meso odmrznuti prije pohanja ili pohati ovako zamrznuto?
hvala!
OK posto ti nitko nije odgovorio na pitanje da ti odgovorim, ja pustim da se odmrznu i onda poham na ulju. Ne sprica nista vise nego inace
Mirci je napisao/la:naravno da možeš, goldi, i sir i popečke
e, da, kad se želi postići točno isti učinak kao kod pohanja u dubokom ulju, može se prvo u kratko popržiti na malo ulja u maloj tavici, tako da se stvori korica, pa onda sa prebaciti na pek papir i tutnuti u pećnicu
Adorabla kako tortilje?
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.