iris je napisao/la:dada, i slavonski isto.
kao i orahnjača, knedle, paprenjaci i štrudla
a i zlevanka samo se kod nas zove supita
o, fala ti sestro!
Sada je: 17 tra 2024, 21:57.
iris je napisao/la:dada, i slavonski isto.
kao i orahnjača, knedle, paprenjaci i štrudla
a i zlevanka samo se kod nas zove supita
Daniela32 je napisao/la:Margot je napisao/la:Pravi zagrebački desert su i šnenokli.
To je i pravi splitski desert samo se ovdje zove paradižot.
Mala Bornica je napisao/la:hvala vam .
posto je to za skolu, onda su nam keksici nejjednostaviji izbor. bit ce paprenjaci.
Hope77 je napisao/la:Daniela32 je napisao/la:Margot je napisao/la:Pravi zagrebački desert su i šnenokli.
To je i pravi splitski desert samo se ovdje zove paradižot.
tocno nisam ga odavno radila, bas bi mogla ovih dana
saptacica je napisao/la:Pa to je jedno te isto jelo , paradižot i šnenokli.
saptacica je napisao/la:ALi di piše da u paradižot idu ?
Mala Bornica je napisao/la:paprenjaci, sa oridjidji kalupima izadjeni (mirci ) otisli u skolu
Barbi je napisao/la:Nikad čula za kekse ni u paradižotu ni u šnenoklama.
To je neka izvedenica originalnog recepta, očito.
Btw. ja obožavateljica slatkog to uopće ne volim. Možda je s keksom bolje.
Kakva čokolada?
Pa zovu se snježni knedli...mora bit bijelo ko snijeg
Krema je bitna. Kora se doooobar karamel napraviti. Onda nije jajasto.
pčelica_maja_23 je napisao/la:JOJ pa Adorabla u starom receptu za šnenokle sigurno neka točkica od vanilije a najmanje u snijegu od bjelanjaka.
to je nova moda sa pravim mahunama
toga ničeg prije nije bilo i ja nemam ni jedan recept stari a imam par jako starih kuharica sa tim pravim vanilijama
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.