Sada je: 18 tra 2024, 11:10.
Barbi je napisao/la:
Svekrva te ne voli.
pčelica_maja_23 je napisao/la:tolko posla s time...
ja gledam kako smanjit vrijeme u kuhinji
folne je napisao/la:Ili joj se nije dalo zezat s tom silnom pripremom.
Barbi je napisao/la::shock
Bljak i bljak.
Ne znam šta bi me nagnalo da to jedem.
Svekrva te ne voli.
IINA je napisao/la:Pusti ih na livadu.
To je najbolji recept.
tanjabb je napisao/la:Da, puževe bi trebalo prvo par dana hraniti salatom, da se izčiste od raznih trava koje inače jedu, da ne smrde.
Onda ih se stavi na dijetu, par dana, da se dobro isprazne . Moraju imati zraka, da ne krepaju.
Onda ih se stavi u vodu s dosta bijelog octa i soli, da ispuste sluz. Preko noći recimo.
Tada ih se stavi kuhati u slanoj vani i s povrćem kao za greencajg.
Onda ih izvadiš iz kučica, još očistiš, stopala potopiš malo o bijelo vino.
Mi smo ih jeli posoljene i vračene u kučice, začepljene sa smjesom maslaca, peršina i češnjaka i kratko zapečene u pečnici. Imamo čak pribor za puževe . Meni su fini ali way tooo much posla. Mislim da smo ih radili 3 puta u 10 godina .
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.