Adorabla je napisao/la:MS ponukana tvojim šljivama napravila sam chutney od jabuke. Ostalo mi puno jabuka onih običnih domaćih. Al nisam zadovoljna baš. Ne osjeti se ni jedan drugi okus osim jabuke i ljutog na kraju. A čak i nije tako jako ljuto. No nije puno, samo tri teglice pa ću prilagođavati ovisno o pečenju kako mi bude pasalo.
Jučer smo imali burger fest doma i baš smo guštali.
Danas mi ostalo juhe od jučer što je meni dovoljno za ručak. Oni će još krpice sa zeljem i šnicle.
MM je išao u trgovinu za vikend pa je umjesto lisnatog u Lidlu kupio kore za štrudle i to tri pakiranja jer su bile jeftine. Pa sam ga drugi dan ponovno poslala u trgovinu pa se opet vratio s korama za štrudle tako da kora imam na izvoz. Jučer sam naravno jabuke, dans ću ostatke smrznutih višanja a za vikend planiram isprobati i štrudlu od čokolade.
Jel bih mogla nekako švedske rolice sa cimetom napraviti od kora?
A kaj si stavila u svoj chutney?
Od kora za štrudle ja jedino radim zeljanicu (onu gjde se slažu kore jedna na drugu) jer ne znam peći s gotovim korama, sve mi se sljušti na kraju i nisam nikako zadovoljna. Nisu baš cimet rolice..