baš mi je drago da se i tebi sviđa
mi smo jučer bili kod susjeda na čobancu. ja sam prije toga napravila juhu za djecu, a na kraju je njih i čobanac oduševio. doduše, to je bilo čisto krto meso od srne i svinjetine, malo nogica samo za šmek (ja jedina to jedem) i onda su zakuhali noklice unutra mislim ok, djeci je to tak bilo ok, ali da nekome drugome kažem čobanac s noklicama razapeli bi me uglavnom, to jedemo i danas.
utorak ćemo bolonjez odmrznut s njokima vjerojatno i zelenom salatom
srijeda juha, domaće kobasice prokuhane u vinu, krumpir i prokulice lešo
četvrtak bi mogli neki bezmesni ručak i to mislim da će biti polpete od kuskusa iz nove kuharice, s thai umakom, ne znam što ćemo za prilog uz to, vidjet ćemo.
petak riba i blitva, što ubodemo taj dan od ribe bit će ok. eto, sad imam plan pa je odmah lakše