Re: Zimska kuharica 2020/2021

baš mi je drago da se i tebi sviđa 
mi smo jučer bili kod susjeda na čobancu. ja sam prije toga napravila juhu za djecu, a na kraju je njih i čobanac oduševio. doduše, to je bilo čisto krto meso od srne i svinjetine, malo nogica samo za šmek (ja jedina to jedem) i onda su zakuhali noklice unutra
mislim ok, djeci je to tak bilo ok, ali da nekome drugome kažem čobanac s noklicama razapeli bi me
uglavnom, to jedemo i danas.
utorak ćemo bolonjez odmrznut s njokima vjerojatno i zelenom salatom
srijeda juha, domaće kobasice prokuhane u vinu, krumpir i prokulice lešo
četvrtak bi mogli neki bezmesni ručak i to mislim da će biti polpete od kuskusa iz nove kuharice, s thai umakom, ne znam što ćemo za prilog uz to, vidjet ćemo.
petak riba i blitva, što ubodemo taj dan od ribe bit će ok. eto, sad imam plan pa je odmah lakše

mi smo jučer bili kod susjeda na čobancu. ja sam prije toga napravila juhu za djecu, a na kraju je njih i čobanac oduševio. doduše, to je bilo čisto krto meso od srne i svinjetine, malo nogica samo za šmek (ja jedina to jedem) i onda su zakuhali noklice unutra


utorak ćemo bolonjez odmrznut s njokima vjerojatno i zelenom salatom
srijeda juha, domaće kobasice prokuhane u vinu, krumpir i prokulice lešo
četvrtak bi mogli neki bezmesni ručak i to mislim da će biti polpete od kuskusa iz nove kuharice, s thai umakom, ne znam što ćemo za prilog uz to, vidjet ćemo.
petak riba i blitva, što ubodemo taj dan od ribe bit će ok. eto, sad imam plan pa je odmah lakše
