Sada je: 12 svi 2024, 12:45.

Re: FOTKE - "slane" i "slatke" 1

Moderatori/ce: Hope77, mrava

Re: FOTKE - "slane" i "slatke"

PostPostao/la Stefanova_mama » 23 lip 2010, 12:59

Babalu, gde me nadje s ovom slikom. Obozavam puslice, a ove tvoje su umetnicko delo. Pisi recept.
S. 17.01.2004.
M. 29.08.2007.

Quae volumus, credimus libenter!
Avatar
Stefanova_mama
Roza Luksemburg
 
Postovi: 3989
Pridružen/a: 27 ruj 2006, 14:50
Lokacija: Chardak ni na nebu ni na zemlji

Re: FOTKE - "slane" i "slatke"

PostPostao/la babalu » 23 lip 2010, 13:26

POLJUBAC MALINE

4 bjeljanjka
28 grama secera

izmikasti bjeljanjke, dodati secer ,izmiksati jos malo da se sjedine,.na papiru za pecenje casom nacrtati(obicnom olovkom,drugo ne prima po masnom papiru :lol ) krugove velicine koju zelite,susiti na 160 cca 1 sat

5 dcl slatkog vrhnja
2 zlice secera uprahu
40 dkg malina

izlupati slatko vrhnje,na kraju dodati 2 zlice secera u prahu i 40 dkg malina koje ste izmiksali stapnim mikserom u kasu


ova mjera je za 18 komada ,znaci kad se sljepe ispadne 9 komada ali moje su dosta velike
evo da vidite kak su velike
slika
dobar tek !
babalu
Asimilirana
Asimilirana
 
Postovi: 3078
Pridružen/a: 12 sij 2003, 15:03

Re: FOTKE - "slane" i "slatke"

PostPostao/la sandravu » 23 lip 2010, 16:44

Jooj babaluu ovi tvoji poljupci prekrasno izgledaju, mljaccc :klanja
Zanima me samo, da li se jako mrve dok se jedu? :oops:

A evo da razbijem monotoniju slatkog sličicom jučerašnjeg ručka: Odresci u umaku od paradajza i paprike s tikvicama i tjesteninom:
slika
:mah
sandravu
Samo sam naišla
Samo sam naišla
 
Postovi: 55
Pridružen/a: 15 lip 2010, 22:06
Lokacija: Čakovec

Re: FOTKE - "slane" i "slatke"

PostPostao/la dazd » 23 lip 2010, 18:02

ma kako vi to samo uspijete poslikati :shock :dada
dazd
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem
 
Postovi: 371
Pridružen/a: 27 srp 2007, 10:29

Re: FOTKE - "slane" i "slatke"

PostPostao/la Stefanova_mama » 23 lip 2010, 18:06

Sandravu izgleda jako dobro, pisi recept.
S. 17.01.2004.
M. 29.08.2007.

Quae volumus, credimus libenter!
Avatar
Stefanova_mama
Roza Luksemburg
 
Postovi: 3989
Pridružen/a: 27 ruj 2006, 14:50
Lokacija: Chardak ni na nebu ni na zemlji

Re: FOTKE - "slane" i "slatke"

PostPostao/la sandravu » 23 lip 2010, 20:00

dazd: slike ponekad govore puno više od riječi, a kad je hrana u pitanju pogotovo ;) Ja svoje recepte objavljujem na svojoj webici http://recipeci.com/ pa se trudim hranu ne samo skuhati i napisati recept nego je i učiniti oku ugodnom :mrgreen (ajjj kak sam ovo fino sročila :roll )

stefanova mama: evo receptića za ove šnicle u umaku...

Odrescima je posebnu aromu dalo malo češnjaka utucanog batom za meso u njih pa preprženih a potom pirjanih u umaku. Vrijeme pripreme također nije pretjerano – za 1,5 sat kompletan ručak je bio na stolu! Bilo bi možda još i kraće ako upotrijebite npr. pileće bijelo meso ili puretinu jer je te vrste mesa brže omekšaju i potrebno im je kraće vrijeme termičke obrade. Probajte u svakom slučaju :dada

Potrebno:
- 1 pakiranje tjestenine Fioli – uškice
- 50 dag svinjetine od buta
- 1 dl bijelog vina
- 1 luk
- 1/2 tikvice
- 2 dl tekućeg paradajza
- 2 režnja češnjaka
- 3 žličice slatke crvene mljevene paprike
- šalica brašna
- vegeta, sol, papr, povrtna kocka za juhu

Priprema:
- Meso narezati na tanje odreske, posoliti i i po svakoj batom za meso utucati sitno nasjeckan češnjak.
- Svaki odrezak uvaljati u brašno pa pržiti s obje strane na ulju dok ne porumeni.
- Izvaditi odreske na stranu, pa na istom ulju popržiti nasjeckan luk i tikvicu, doliti vino i kuhati dok ne ispari.
- Doliti 2 dl vode, paradajz i crvenu papriku, začiniti, kratko prokuhati pa vratiti odreske unutra.
- Pirjati pokriveno uz povremeno miješanje kako ne bi zagorilo oko 1 sat, ili dok meso ne omekša.
Poslužiti uz kuhanu tjesteninu Fioli ili neku drugu tjesteninu ili njoke po želji i zelenu salatu kristalku. Čaša finog bijelog rashlađenog vina neće biti na odmet :zivili Klinci mogu uživati uz sok od bazge ili čašu vode.
sandravu
Samo sam naišla
Samo sam naišla
 
Postovi: 55
Pridružen/a: 15 lip 2010, 22:06
Lokacija: Čakovec

Re: FOTKE - "slane" i "slatke"

PostPostao/la Arkana10 » 23 lip 2010, 20:36

Sandravu odlicne fotke :dada
*
Babalu super su puslice. :dada
etiketic 09
Avatar
Arkana10
Sveta krava
 
Postovi: 7838
Pridružen/a: 19 srp 2005, 10:14
Lokacija: Mkd

Re: FOTKE - "slane" i "slatke"

PostPostao/la sandravu » 24 lip 2010, 11:54

Jučer su se moji opet zaželjeli nečeg slatkog pa sam napravila ove čokoladne kolačiće. Ispaden ih dosta pa ih imam za više dana u kutijici :lol
Međimurski kruheki
slika

Recept:
Evo jednog izvornog međimurskog recepta za čokoladne kolačiće. Dobila sam ga od moje svekrve koja je aktivna u međimurskoj udruzi 'Zlatne ruke' pa je njoj recept proslijedila jedna gospođa iz te udruge. Izgledom i okusom ovi kolačići podsjećaju na sveprisutne krašuljke ali kad zagrizete odmah primjetite veeeeliku razliku. Ovi kolačići su toliko podatni i mekani iznutra da se to ne može opisati. Jednostavno ih morate probati :). prilikom pečenja na površini ispucaju pa izgledom podsjećaju na male kruščiće. Po mom skromnom mišljenju još su jednostavniji za pripremu od krašuljaka, jer ništa nije potrebno sjeckati. Svi sastojci su suhi i brašnasti. Jedino se orasi moraju samljeti ali i s tim ste gotovi za čas. Ja sam se jučer prvi put okušala u izradi ovih kolačića, i u zadnji tren sam shvatila da nemam dovoljno čokolade u prahu pa sam bila prisiljena naribati dodatno čokoladu za kuhanje. Zbog toga su mi očito i ispali malo mekši pa su se onako 'razišli' prilikom pečenja. Ali okusom su prepreeeefini. Probajte!
Potrebno:
- 3 jaja
- 15 dag šećera u prahu
- 20 dag čokolade u prahu
- 25 dag mljevenih oraha
- 7 žlica oštrog brašna
- 1/2 praška za pecivo

Priprema:
- Miksati jaja sa šećerom dok ne postanu pjenasta. Dodavati postepeno sve sastojke osim oraha.
- Orahe na kraju kuhačom umiješati u smjesu.
- Pripremiti dva tanjura: u jedan staviti 10 dag šećera u prahu (obavezno prosijati!) a u drugi 2 dl ulja (u koji ćete namakati ruke prilikom valjanja kuglica)
- Rukom uzimati manju količinu smjese, pa valjati kuglice koje zatim treba dobro uvaljati u šećer u prahu a potom ih slagati na veliki lim na papir za pečenje u malim razmacima jer će se prilikom pečenja podići. Obavezno prije nego počnete valjati kuglice, ruke svaki put dobro namočite u tanjur s uljem jer će ih inače biti nemoguće napraviti. To je popriličo 'zmazan' posao, sve se lijepi i ne izgleda nimalo uredno, ali krajnji je rezultat savršen pa se isplati ;)
- Peći u pećnici točno 10 min na 180℃. Malo ohladiti na limu pa ih spremiti u kutije s poklopcem. Jako je bitno da se ne peku niti malo duže od toga jer će biti pretvrdi.
sandravu
Samo sam naišla
Samo sam naišla
 
Postovi: 55
Pridružen/a: 15 lip 2010, 22:06
Lokacija: Čakovec

Re: FOTKE - "slane" i "slatke"

PostPostao/la JednomCuPostatiMama » 24 lip 2010, 23:35

joj cure, bas mi je sve njami.....! :5
JednomCuPostatiMama
Stalno sam tu
Stalno sam tu
 
Postovi: 913
Pridružen/a: 02 lip 2003, 16:52

Re: FOTKE - "slane" i "slatke"

PostPostao/la boysmama » 25 lip 2010, 08:46

stvarno nemam riječi, sve je tako divno i grešno da mi sline cure...
A... bebica...... 06.10.'16.
M... hrabrica... 02.07.'11.
R... mazica...... 06.10.'09.
L... mrcina ..... 21.04.'08.

"Sve mogu u Onome koji me jača" (Fil 4,13)
Avatar
boysmama
imam neke švapske gene
 
Postovi: 4452
Pridružen/a: 27 lis 2009, 21:14
Lokacija: Zagreb

Re: FOTKE - "slane" i "slatke"

PostPostao/la sandravu » 25 lip 2010, 22:25

Pa evo nešto ste mi se ulijenile s fotkama ovdje ;) Stavljam fotku današnjeg ručka, bilo je finoooo za prste polizat :gladan
Piletina u umaku s tjesteninom
slika
:mah
sandravu
Samo sam naišla
Samo sam naišla
 
Postovi: 55
Pridružen/a: 15 lip 2010, 22:06
Lokacija: Čakovec

Re: FOTKE - "slane" i "slatke"

PostPostao/la MAJKO MILA » 26 lip 2010, 21:13

sandravu je napisao/la:Pa evo nešto ste mi se ulijenile s fotkama ovdje ;) Stavljam fotku današnjeg ručka, bilo je finoooo za prste polizat :gladan
Piletina u umaku s tjesteninom
:mah



daj napiši recept, fino izgleda
Avatar
MAJKO MILA
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem
 
Postovi: 462
Pridružen/a: 15 sij 2010, 15:42
Lokacija: grad Zagreb

Re: FOTKE - "slane" i "slatke"

PostPostao/la sandravu » 26 lip 2010, 22:32

MAJKO MILA je napisao/la:
sandravu je napisao/la:Pa evo nešto ste mi se ulijenile s fotkama ovdje ;) Stavljam fotku današnjeg ručka, bilo je finoooo za prste polizat :gladan
Piletina u umaku s tjesteninom
:mah



daj napiši recept, fino izgleda

Evo receptića :) Stvarno je fino i jednostavno, a gotovo za čas ;)

Potrebno:
- pileći bataci i bijelo meso (ne navodim količinu jer je to individualno i ne mijenja okus jela)
- 1 luk
- 1/2 tikvice
- 4-5 tankih šnita suhog vrata
- 4 žlice kiselog vrhnja
- 2 žlice gustina
- vegeta, sol, papar

Priprema:

- Batke posoliti i pržiti na ulju sa svih strana dok se ne za zlate.
- Dodati nasjeckani luk i tikvicu, kratko propirjati s mesom, pa podliti sa cca 2 dl vode. Povegetiti i papriti pa uz povremeno dolijevanje vode pirjati oko 40 min.
- U posudici razmutiti vrhnje sa malo vode i gustina, pa to uliti k mesu. Još kratko propirjati. Dodati sitno kosani peršin.
- Poslužiti uz kuhane tjesteninu Fioli ili neku drugu tjesteninu po želji i miješanu salatu.
sandravu
Samo sam naišla
Samo sam naišla
 
Postovi: 55
Pridružen/a: 15 lip 2010, 22:06
Lokacija: Čakovec

Re: FOTKE - "slane" i "slatke"

PostPostao/la pulse » 27 lip 2010, 10:28

e ovo ću sjutra da pravim :zivili
Avatar
pulse
atletičarka
 
Postovi: 1327
Pridružen/a: 13 svi 2006, 10:13
Lokacija: CG

Re: FOTKE - "slane" i "slatke"

PostPostao/la boysmama » 28 lip 2010, 11:01

evo jučerašnjeg ručka, lazanje sa tikvicama:

slika

a ovo je dobio stariji klinac:
http://img294.imageshack.us/img294/5290 ... ipinat.jpg
A... bebica...... 06.10.'16.
M... hrabrica... 02.07.'11.
R... mazica...... 06.10.'09.
L... mrcina ..... 21.04.'08.

"Sve mogu u Onome koji me jača" (Fil 4,13)
Avatar
boysmama
imam neke švapske gene
 
Postovi: 4452
Pridružen/a: 27 lis 2009, 21:14
Lokacija: Zagreb

Re: FOTKE - "slane" i "slatke"

PostPostao/la lilly » 28 lip 2010, 14:06

teletina s mladim krumpirima ispod peke, radili u subotu.

slika
slika
Avatar
lilly
Ovisna sam
Ovisna sam
 
Postovi: 1213
Pridružen/a: 16 sij 2007, 21:44
Lokacija: u 777 2' 22''

Re: FOTKE - "slane" i "slatke"

PostPostao/la Duga » 28 lip 2010, 14:21

Ajme, peka je :klanja

Sandravu, kopirala tvoje slane recepte!

Boysmama, lazanje ti super izgleda, molim te recept jer sve što dobijem izgleda mi nekako bljedunjavo (valjda od silnog bešamela). a tvoj baš fino izgleda :proljece
Avatar
Duga
podobna za kumu
 
Postovi: 6946
Pridružen/a: 27 ruj 2006, 09:54

Re: FOTKE - "slane" i "slatke"

PostPostao/la pulse » 28 lip 2010, 16:55

Sandravu, danas smo jeli ovo tvoje sa piletinom. Super! :daj5
Ja sam u sos dodala još muskatni orah.
Avatar
pulse
atletičarka
 
Postovi: 1327
Pridružen/a: 13 svi 2006, 10:13
Lokacija: CG

Re: FOTKE - "slane" i "slatke"

PostPostao/la Arkana10 » 28 lip 2010, 21:42

Boysmama i ja cekam recept za lazanje ;)
etiketic 09
Avatar
Arkana10
Sveta krava
 
Postovi: 7838
Pridružen/a: 19 srp 2005, 10:14
Lokacija: Mkd

Re: FOTKE - "slane" i "slatke"

PostPostao/la sandravu » 28 lip 2010, 21:53

Ajme lazanje super izgledaju :dada i ja čekam recept ;)
Peka, prefino izgleda :gladan mogu mislit kako su krumpirići bili slatki a meso mekano, mmmm ...uf baš izgleda sočno

A evo i fotkice današnjeg ručka - punjene tikvice sa mljevenom mesom pa zapečene sa sirom i vrhnjem, na malo paradajza + riža.Mljaccc :joy
slika
sandravu
Samo sam naišla
Samo sam naišla
 
Postovi: 55
Pridružen/a: 15 lip 2010, 22:06
Lokacija: Čakovec

Re: FOTKE - "slane" i "slatke"

PostPostao/la LTL » 28 lip 2010, 23:08

boysmama,aaaaaaaa njam,lazanje izgledaju prefino,baš bi probala napraviti :dada
sandravu,blago tvojim doma ,stalno radiš specijalitete :dada
lilly,radi tebe sam sad pojela pola frižidera :lol, mislim hrane ;) :lol
Avatar
LTL
Ovisna sam
Ovisna sam
 
Postovi: 1805
Pridružen/a: 29 stu 2008, 12:48

Re: FOTKE - "slane" i "slatke"

PostPostao/la pinky » 28 lip 2010, 23:49

ANAJOB je napisao/la:sve od bazge...

pohana, fritule i sok

slika


može li recept za fritule?
dvije ICSI divote...
slika
Avatar
pinky
rodila 6.5kg i metar djece
 
Postovi: 1879
Pridružen/a: 28 lip 2005, 11:13
Lokacija: Dalmacija

Re: FOTKE - "slane" i "slatke"

PostPostao/la boysmama » 29 lip 2010, 00:32

peka izgleda preslasno... a i tikvice jako mame :gladan

evo slijedi recept za lasagne, ali je malo poduži, sorry, cure... ovo je origigi recept talijanske lasagne koji sam po rodbinskoj vezi dobila drito iz jednog finijeg restorana u Bologni... uživajte! (kad ja više ne mogu, od danas sam na dijeti)

ja sam stavljala zeleno barillino tijesto za lasagne, ali sam samo umjesto srednje kore od tijesta ovaj put stavila red tanko izrezanih i naglo na tavi poprženih tikvica na ploške...
Zadnja izmjena: boysmama; 29 lip 2010, 00:40; ukupno mijenjano 2 put/a.
A... bebica...... 06.10.'16.
M... hrabrica... 02.07.'11.
R... mazica...... 06.10.'09.
L... mrcina ..... 21.04.'08.

"Sve mogu u Onome koji me jača" (Fil 4,13)
Avatar
boysmama
imam neke švapske gene
 
Postovi: 4452
Pridružen/a: 27 lis 2009, 21:14
Lokacija: Zagreb

Re: FOTKE - "slane" i "slatke"

PostPostao/la boysmama » 29 lip 2010, 00:35

Lasagne po tradicionalnom receptu

Recept za pripremu lasagne se sastoji od tri podrecepta:
1. Bolognese umak
2. Bechamel umak
3. Slaganje lasagne


1. Bolognese umak


Sastojci:
1 kg junećeg (dvostruko) mljevenog mesa
½ kg svinjećeg (dvostruko) mljevenog mesa
1 ½ kg bijelog luka (kapule)
1 kg svježih zrelih rajčica (šljivari) ili isto toliko već oguljenih pelata
1 kg grubo naribane svježe mrkve
7,5 dcl bijelog suhog vina (butelja)
3 glavice češnjaka
1 vezica svježeg peršina
1 dcL maslinovog ekstra djevičanskog ulja
ostali začini: sol, origano, bosiljak (basilico), muškatni oraščić, malo majčine dušice, malo ružmarina, lovorovi listovi
(5-6 komada)

Priprema:
U vok ili tavu sa neljepljivim dnom popržiti na kockice narezani bijeli luk i čitave češnjake (raskuhaju se u miješanju) do zlatnožute boje, zatim ih malo posoliti da se ispari sva preostala voda i smjesi dodati meso, miješajući na laganoj vatri dok se sve grudice mesa ne razdvoje i dok se smjesa ne počne hvatati na dno tave (isparila voda). Zatim u smjesu dodati naribanu mrkvu te nastaviti postupak dinstanja. Prethodno se svježe rajčice stave na nekoliko minuta u kipuću vodu, kako bi se obarile i kako bi im se korica odvojila od mesa, rajčice oguliti i narezati na sitne kockice te dodati gustoj smjesi na dinstanje. Nakon toga slijedi postupak ukuhavanja umaka uz pravovremeno dodavanje začina i bijelog vina. Cijeli postupak se odvija na laganoj vatri minimalno 4 sata da bi smjesa imala odgovarajuću teksturu i okus. Bijelo vino se dodaje polako dcl po dcl svako malo kad smjesa izgubi tekućinu, a nakon toga slijedi dodavanje vode po potrebi. Začini idu redom: sol, origano, bosiljak, majčina dušica i ružmarin se dodaju prvi nakon rajčica (ako se radi o suhim začinima, svježi se dodaju svi predkraj kuhanja) , dok se mušaktni oraščić i lovorov list dodaju 10ak minuta prije kraja kuhanja jer im se dužim kuhanjem mijenja okus (postaju gorki), peršin ide zadnji jer treba ostati zelen u umaku. Umak se ukuhava u gustu smjesu da složene lasagne ne bi bile previše vodenaste.


2. Bechamel umak


Sastojci:
cca 2 L punomasnog mlijeka (3,8% m.m.)
4 velike pune žlice glatkog brašna
1 maslac (250 g)
pola naribanog muškatnog oraščića
malo soli


Priprema:

U veliku posudu za kuhanje rastopiti maslac i dodati brašno, pustiti da zavrije na laganoj vatri te postupno u vrelu smjesu dodavati prethodno zavrelo zasoljeno mlijeko dok smjesa ne dobije željenu kremastu strukturu i gustoću te kuhati zavreli umak još 10 minuta. Jako je bitno da mlijeko koje se doda u vrelo ulje i maslac bude isto tako vrelo jer će se u protivnom kod miješanja hladnog mlijeka stvoriti grudice te umak neće imati željenu strukturu. Pred kraj kuhanja umaku dodati usitno naribani muškatni oraščić, a po želji se može dodati i mala staklenka gotovog umaka Pesto genovese za bogatiji okus, no i ne mora (nije u originalnoj recepturi).


3. Slaganje lasagne

Sastojci:
cca 200 g svježeg tijesta za lasagne ili max ½ pakiranja kupovnog tijesta za lasagne
cca ¾ kg topljenog sira (hrv. podravec, gauda...), grubo naribanog
250 g Mozzarella sira (istrganog na tanke listiće ili narezanog na tanke ploškice)
150 g sitno naribanog Granpadano ili Parmigiano sira (ili hrv. cca 4 vrećice Sirelinog ribanca)
malo krušnih mrvica
Bolognese umak
Bechamel umak

Priprema:

Na dno duboke posude za pečenje (veličine pećnice) proliti malo bechamel umaka da se lasagne ne lijepe za dno, na umak slagati u što tanjim slojevima redom:
1. red tijesta za lasagne
2. red Bolognese umaka
3. red Bechamel umaka
4. red sira (prvo ribani topljeni pa mozarella pa na vrh parmezan)

Postupak slaganja ponoviti 2 do 3 puta, ovisno o visini posude za pečenje, a vrh složene lasagne posuti s malo krušnih mrvica da gornji sir ne zagori tijekom pečenja. Ono što je bitno napomenuti je da se tijesto za lasagne prethodno ne kuha niti obaruje, već ga se sirovog posloži, a onda se ono u pečenju skuha između slojeva. Tu je jedino bitno voditi računa o tome da će tijesto u kuhanju narasti pa se nužno između dvije ploče tijesta u redu mora ostaviti razmak da se tijesto ima kud širiti (najmanje debljine prsta). U protivnom će se tijesto kod pečenja naborati i lasagne će na dijelovima ostati podignute, šuplje i valovite, što bi trebalo svakako izbjeći.

Lasagne se peku u pećnici na 180 °C cca pola sata, nakon čega slijedi proces hlađenja, koji mora biti minimalno 1 sat. To je ujedno i faza sjedinjavanja svih slojeva, a ukoliko se lasagne počnu rezati i posluživati jako vruće, doći će do izlijevanja umaka i preklapanja slojeva, što estetski nije poželjno.

Buon apetito!
A... bebica...... 06.10.'16.
M... hrabrica... 02.07.'11.
R... mazica...... 06.10.'09.
L... mrcina ..... 21.04.'08.

"Sve mogu u Onome koji me jača" (Fil 4,13)
Avatar
boysmama
imam neke švapske gene
 
Postovi: 4452
Pridružen/a: 27 lis 2009, 21:14
Lokacija: Zagreb

Re: FOTKE - "slane" i "slatke"

PostPostao/la Duga » 29 lip 2010, 07:36

ovo je origigi recept talijanske lasagne koji sam po rodbinskoj vezi dobila drito iz jednog finijeg restorana u Bologni... uživajte!


:buket
Avatar
Duga
podobna za kumu
 
Postovi: 6946
Pridružen/a: 27 ruj 2006, 09:54

Re: FOTKE - "slane" i "slatke"

PostPostao/la Adorabla » 29 lip 2010, 09:59

Cijeli postupak se odvija na laganoj vatri minimalno 4 sata da bi smjesa imala odgovarajuću teksturu i okus.

ovo je najvaznije i za bolonjez i za šalšu i za lasagne. Što se umak dulje kuha na laganoj vatri, jako laganoj vatri, to ce biti bolji. Bez obzira na dodane zacine.
Avatar
Adorabla
Medena
 
Postovi: 27744
Pridružen/a: 17 tra 2004, 13:30

Re: FOTKE - "slane" i "slatke"

PostPostao/la ANA CASH » 29 lip 2010, 20:27

jaooooo sad vidim da nisam stavila recepte, a tražile ste...

evo ...

kolač od bazge i jagoda
http://www.coolinarika.com/recept/bazgine-kockice

fritule od bazge
http://www.coolinarika.com/recept/misici
p.s u ovu smjesu se samo doda sitno sjeckana bazga
Avatar
ANA CASH
Ovisna sam
Ovisna sam
 
Postovi: 1190
Pridružen/a: 29 lip 2009, 21:14
Lokacija: walk the line

Re: FOTKE - "slane" i "slatke"

PostPostao/la ANA CASH » 29 lip 2010, 20:35

pita od limuna

super osvježavajuća!!!!!!!!!!

slika
Avatar
ANA CASH
Ovisna sam
Ovisna sam
 
Postovi: 1190
Pridružen/a: 29 lip 2009, 21:14
Lokacija: walk the line

Re: FOTKE - "slane" i "slatke"

PostPostao/la ANA CASH » 29 lip 2010, 20:36

desert od banane

fantastičan je !!!!!!!!!!!!!!!!!!

slika
Avatar
ANA CASH
Ovisna sam
Ovisna sam
 
Postovi: 1190
Pridružen/a: 29 lip 2009, 21:14
Lokacija: walk the line

Re: FOTKE - "slane" i "slatke"

PostPostao/la LTL » 29 lip 2010, 20:37

anajob, :shock njaaaaaaam
Avatar
LTL
Ovisna sam
Ovisna sam
 
Postovi: 1805
Pridružen/a: 29 stu 2008, 12:48

Prethodna

Natrag na Recepti - arhiva

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.