Postao/la mrava » 27 ožu 2015, 08:10
Na Veliki petak jedemo paradajz juhu, ribu i krumpir salatu kod kuće.
Na Veliku subotu bojamo jaja, pravimo francusku salatu, kuhamo šunku, djeca i ja nosimo hranu na blagoslov.
Na Uskrs idemo kod svekrve i svekra na ručak, jede se šunka, kulenova seka, kuhana jaja, hren, mladi luk, svježi sir s vrhnjem, francuska salata, kolači.
Na Uskrsni ponedjeljak idemo kod mojih roditelja na ručak: jede se juha, pečena janjetina, pečeni krumpir, mladi luk, šunka, jaja, svježi sir s vrhnjem, francuska salata, zelena salata, kolači.
Kolače pečem 2-3 dana prije Uskrsa, većinom su to kremasti kolači. Ove godine još se nisam odlučila što ću peći.
Hrvoje 30. 10. 2008.
Gabrijela 3. 1. 2011.
Andrej 27. 8. 2015.