Sada je: 11 svi 2024, 03:07.
Adorabla je napisao/la:zato kaj si koristila kuhani slanutak. Bolja iako ne dobra, verzija je slanutak iz konzerve.
Ja grah ne koristim nego bob i uvijek ostavim nakon što sameljem sve i pomiješam sa začinima još malo stajati da se poveže da se voda ravnomjerno poveže. Tek onda radim kuglice.
Ina66 je napisao/la:MalaSirena, može recept za to aromatično dizano tijesto?
imam rogača i baš mi se jede nešto s njim
danas imam tri (ajd, dobro dva i po ) ručka za skuhati. MM i ja ćemo kiseli kupus i kobasice, peče se u glinenoj posudi u pećnici, dvije mlađe će pileća krilca, zapečen kaul s vrhnjem i bulgurom što je ujedno i za najstariju, bez krilaca
Mirci je napisao/la:Falafel je puno ukusniji sa samo namocenim slanutkom , zaista ga ne treba kuhati i komplicirati ili kupovati konzerve. Naravno, to kad se radi ciljano, a kad želimo iskoristiti ostatke, onda je sve dobro.
Ovakvo tijesto za briose i ja jako volim i isto tako svašta od njega radim , od ljesnjak rolica, buhtla do krafni . Jedino mislim da je kod mene više maslaca.
Kod mene juha od bundeve, picek sa mlincima, pirjani grašak, cikla salata.
A koja je razlika između kuhanog slanutka i onog u konzervi? Kaj nije i taj kuhan?
Bob nisam imala, a i zadnji put kad sam ga radila nije nam baš bio fini pa je jedno vrijeme u nemilosti
Adorabla je napisao/la:A koja je razlika između kuhanog slanutka i onog u konzervi? Kaj nije i taj kuhan?
Bob nisam imala, a i zadnji put kad sam ga radila nije nam baš bio fini pa je jedno vrijeme u nemilosti
ovaj u konzervi je samo močen, nije kuhan koliko ja znam. Jedino kaj je meni taj u konzervi/staklenci gadan pa ga ja i opet ostavim stajati u vodi ili dobro isperem
A bob sam napomenula jer mi je bolja kombinacija s bobom nego s grahom. Smrznuti je ok.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.