evo i nas!
moja je imala dudu 24 sata na dan, samo šta nije i jela s njom...i ja sam već odustala od toga da je nagovaram da "velike cure nemaju dudu"(imala je 3 g onda), čak sam zabranila drugima da je zadirkuju i stalno gnjave s tim jer bi je samo unervozili (pa bi mislili da je dijete neodgojeno)...
imali smo puno duda po kući, jer je L bila nemoguća ako bi sve nestale...čak je imala i pjesmicu koju je sama osmislila i pjevala po stanu
i tako sam ja odustala od odvikavanja.
na godišnji kad smo otišli, Lu se svidio jedan stari barba "Gomadoj", naš susjed, i bez da je itko od nas znao-oni su se dogovorili da će se mijenjati= ona njemu dudu, a on njoj čokoladu.
I tako sam ja vidjela susjeda kako ulazi u dvorište sa veeelikoooom Milkom, a ona mala trči s dudom u ruci i "predaje mu štafetu"
MM i ja bili u čudu, nama barba "Gomadoj" dao dudu-mi je trajno sakrili, i....to je bio kraj!
Ona je još par puta spomenila da neka on njoj vrati jer da ona više ne želi čokoladu, ali ja i MM bi se nasmijali i rekli da to nije fer jer je pojela čokoladu, i da joj niko nije kriv kad ju je sama zamijenila...
<kriza je trajala svega 3 dana (puna maženja i grljenja)i nakon toga ju je prestala spominjati u snu.
MOJ SAVJET je svakako to napraviti tako da vas dijete posli nemože okriviti za "otimačinu", hahaha
A ovaj mali sad (ima 4mj)- a dudu ni pomirisati...a to je sad već drugi problem i druga tema

......gotovo je tek kad srcem odustanem.........
mamina Princeza.....08/05.
mamin mali Bucko...10/09.