Postao/la skorpionka » 15 vel 2010, 14:02
Ja sam ove dvije identicne kupila u razmaku od cca 6 mjeseci, na pravi pogled se ne razlikuju ali su im ispravljači različiti kao i zaruljice koje idu su isto različite snage. Kasnije tijekom upotrebe sam shvatila i zasto su mijenjali te dizajnom jednake lampe. Ova prva koja je bila specificirana za 75 w bi jednostavno svojom toplinom omekšala grlo i nije vise bio dobar kontakt zaruljice s grlom. Onda su na sljedecoj kupljenoj par mjeseic kasnije to smanjili na 50 W maksimum i s grlom nema problema. Ali zato na obje odlazi malo malo pa nešto, oba ispravljača su vec bila na popravku dvaput, gubi se kontakt na vise mjesta, itd... A uvijek sam strogo pazila na te zaruljice, da kupim max dopustene, nije da sam ja zezla stvar.
Dizajnom su mi krasne, ali kvaliteta nula bodova. A nije da su bas bile jeftine. Njih sam donijela iz starog stana, ali sad mi ih je vise dosta stalno popravljati, jednu pa drugu. Ma zapravo kad vidis ta rasvjetna tijela, kuzi se da to nije neka kvaliteta. Ajde jos ovo sto ide na pod ili stol, pa bacim ikad mi dozvizdi. Ali ako nesto zaboras u zid ili strop, pa da to sad malo malo popravljas ili mijenjas, e to hvala ne bi.
“However beautiful the strategy, you should occasionally look at the results.”