Sada je: 17 tra 2021, 20:31.
Moderator/ica: nadicab
alexandra je napisao/la:btw, morate pratit što joj paše od klasike, toliko hvaljeni mozart na s. uopće ne djeluje dobro, a u bachu uživa
ben je napisao/la:Vikendom se nadjemo sa prijateljima koji imaju djecu i to mu je bilo sve takoreci,druzba sa djecom.
Sad bi ovdje kod nas trebali otici kod frühförderungsstelle der lebenshilfe ( nisma siguran sta znaci ovo)ali oni bi trebali poceti rad snjime
da bi na godinu mogao krenuti u kindergarten ali ne u normalni,nego u specijalni gdje su i ostala djeca tu sa istim ili
slicnim problemima i gdje ti njihovi ucitelji imaju vise vremena za rad snjima.
Vaspitni rad i rad sa logopedom treba raditi u kombinaciji.
Da i u papirima sto sam dobio pise mi da se djete treba fokusirati na socijalne komunikacije i na jezik.
ben je napisao/la:Sad bi ovdje kod nas trebali otici kod frühförderungsstelle der lebenshilfe ( nisma siguran sta znaci ovo)ali oni bi trebali poceti rad snjime
da bi na godinu mogao krenuti u kindergarten ali ne u normalni,nego u specijalni gdje su i ostala djeca tu sa istim ili
slicnim problemima i gdje ti njihovi ucitelji imaju vise vremena za rad snjima.
koliko sam dosad procitao u vezi atizma dosta osoba su agresivne,ne volle promjene,ne vole se grliti maziti,ljubiti.Ne osjecaju bol ako se udare.
Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.