Sada je: 19 ožu 2024, 07:21.

dobar ortoped u zg.

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

Re: dobar ortoped u zg.

PostPostao/la Plusic » 13 ruj 2010, 19:58

Plusic je napisao/la:mi idemo sa starijim sutra kod Markovca, javim vam dojmove :)

evo da javim dojmove napokon :)
vrlo jednostavan, odgovara i objasnjava kad ga pitas dok bez pitanja o detaljima koji te zanimaju ostanu objasnjeni samo u kratko. Prema klincima je super, prema roditeljima vrlo korektan.
Jedina zamjerka sto je nakon pregleda, dijagnoze, sve istipkao na kompjuteru i rekao nam da vjezbe imamo napisane na papiru a nije nam pokazao (mozda ima i neki razlog za to, ispravite me ako grijesim pa to navodim kao veliku manu).

Sve u svemu - vratila bi se k njemu.
Ne možeš upoznat ocean ako plivaš dva metra od obale, uostalom, ako zaroniš možda shvatiš da si riba.
Plusic
Sveta krava
 
Postovi: 6225
Pridružen/a: 08 ruj 2007, 09:24
Lokacija: Pymystan - mali covjek pri Ministarstvu obitelji za povećanje nataliteta

Re: dobar ortoped u zg.

PostPostao/la MaMi » 02 lis 2010, 19:10

I ja bih pohvalila dr Markovca.
Njemu idemo od kada se mali rodio, dakle četiri godine, a prema preporuci i neonatologa i pedijatra kada smo pitali gdje da idemo privatno.
Mali ima samo spuštena stopala, dobije ortopedske uloške tako da nema nekih većih problema, sve obavimo brzo, a dr Markovac je vrlo, vrlo uljudan i blag u radu s djecom (a i roditeljima :) ).
Ono što bih htjela istaknuti je problem koji je meni rješio dr Markovac, a drugi nisu znali. Naime, u svibnju mi je otekao i postao jako bolan zglob ispod palca na nozi. Nisam mogla hodati, voziti auto niti spavati par dana od bolova. Mislili su da je giht, nakon pretraga nije bio. Napravljen je RTG - nema znakova frakture. Bol je malo popustila i tako sam ja prošepala uz povremeno jaču a povremeno blažu bol cijelo ljeto. U cipelu nogu nisam mogla staviti jer mi je stopalo stalno otečeno. Kako smo u rujnu išli s malim dr Markovcu radi ortopedskih ulošaka i ja sam usput opisala svoje tegobe. On me pregledao, pogledao RTG snimku od prije tri mjeseca i odmah mi pokaže mjesto gdje je jedna mala kost (sezamoidna) pukla na pola!!! I nitko prije njega to nije vidio niti prepoznao, a počelo se sumnjati već na sve i svašta. Dao mi je upute što da radim i beskrajno sam mu zahvalna što je konačno rješio tajnu bolova i otečenosti mog stopala koje nitko prije njega nije uspio rješiti. :klanja
21 gram
Avatar
MaMi
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem
 
Postovi: 491
Pridružen/a: 21 sij 2008, 18:33
Lokacija: zg županija

Re: dobar ortoped u zg.

PostPostao/la Anđela » 16 sij 2011, 14:54

Tražim iskustva i iskusnog dječjeg ortopeda u zg-u, prvo bi gledala u bolnici pa onda privatno ako nebi dobila uskoro termin pa mi molim vas pomozite jer vas nemogu pohvatat?!

Gjde koji dr sad radi?
Čula sam za ova imena:

Đapić = Šalata???
Antičević =???
Tiefenbach = rebro???
Marković =????

Dal ste čuli sa Šalate dr. Matek?? jel to dječji?

TNX
Započni dan sa osmijehom!
Avatar
Anđela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem
 
Postovi: 181
Pridružen/a: 16 tra 2008, 17:31
Lokacija: Dalmacija

Re: dobar ortoped u zg.

PostPostao/la IRENA » 16 sij 2011, 15:09

Đapić, Antičević,Matek - ortopedija KBC Zagreb http://www.mef.hr/ortopedija/o-klinika-ambulante.htm
Tiefenbach - private
Marković ???
A o iskustvima i dojmovima su cure dosta pisale ...vezano o pojedinom problemu svojih klinaca...
Jan 1999. i Vito 2003. i Gita 2008.
IRENA
Ovisna sam
Ovisna sam
 
Postovi: 1015
Pridružen/a: 13 lip 2001, 09:42

Re: dobar ortoped u zg.

PostPostao/la Matera_po_defaultu » 16 sij 2011, 16:14

Mi smo kod Antičevića, Šalata.
Subjektivan dojam, užasne su gužve, dugo se čeka (mi nikad ispod dva sata, iako smo bili naručeni). Onako, blago nadut, tipično doktorski. Ali mi je prepoznao dijete imenom nakon 3 mjeseca, što mi je za doktore u bolnicama impresivno.
Objektivan dojam, neodoljivo detaljan, nikad ispod pola sata na pregledu (što objašnjava gužve ;) ), profesionalan, angažiran. Strpljiv, sve nam je objasnio, slovo po slovo, sa svake povijesti bolesti.
Mda, možda zgodno za dodati, dijagnozu nam je ipak, nakon sto doktora, postavio dr. Šmigovec, isto Šalata. Jednako detaljan. I lep ko greh, al to je nebitno :D
Matera_po_defaultu
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem
 
Postovi: 123
Pridružen/a: 11 sij 2011, 23:37

Re: dobar ortoped u zg.

PostPostao/la Anđela » 17 sij 2011, 15:21

hvala
Započni dan sa osmijehom!
Avatar
Anđela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem
 
Postovi: 181
Pridružen/a: 16 tra 2008, 17:31
Lokacija: Dalmacija

Re: dobar ortoped u zg.

PostPostao/la Luka555 » 27 vel 2011, 15:04

Mi smo dva puta na Salati imali pregled kod Anticevica i mogu rec da sam bila zadovoljna pregledom. Poslje smo isto isli ali ga je svaki put mjenjao Dr.Smigovec. Preglede su bili detaljni i imala sam puno vremena da pitam sve sto me zanima. Sad se stalno narucujemo kod njega jer se stvarno pokazao strucan i vrlo ljubazan.
Luka555
Samo sam naišla
Samo sam naišla
 
Postovi: 11
Pridružen/a: 06 kol 2010, 17:36

Re: dobar ortoped u zg.

PostPostao/la crnkom » 07 ožu 2011, 22:46

Sa svjom curicom sam bila na pregledu kod mnogih ortopeda a najbolju komunikaciju i najkvalitetniji pregled sam obavila kod dr Irhe. Ordinira četvrtkom u bolnici dr Nemec u Matuljima,Petkom u Medikolu i subotom u poliklinici Helena u zg. Definitivno najbolji!
crnkom
Samo sam naišla
Samo sam naišla
 
Postovi: 2
Pridružen/a: 07 ožu 2011, 22:38

Re: dobar ortoped u zg.

PostPostao/la lulamae » 08 ožu 2011, 00:29

ne znam tko je ortoped u heleni ali ja sam cula da je doktorica super ali da ortopedu nikako ne idem..ta osoba mi je rekla i ime ali sam zaboravila..
mozda taj doktor vise tamo i ne radi..ne znam..ali sam zapamtila to..
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
Avatar
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam
 
Postovi: 1785
Pridružen/a: 12 svi 2006, 10:08

Re: dobar ortoped u zg.

PostPostao/la nadicab » 08 ožu 2011, 13:45

da, Irha je :up
Mi smo bili kod njega dok je još radio u Klaićevoj, a zadnji put sam bila privatno u Medikolu
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
Avatar
nadicab
Prepečena plavuša
 
Postovi: 17714
Pridružen/a: 04 svi 2001, 00:17
Lokacija: Zagreb, Kvatrić

Re: dobar ortoped u zg.

PostPostao/la crnkom » 08 ožu 2011, 21:09

u heleni radi dr irha kao ortoped zadnje dvije godine sigurno, koliko mi idemo kod njega. tko je bio prije ne znam. moju je kćer operirao tri puta. zaista ga više nego toplo preporučujem. uistinu sam bila kod mnogih ortopeda priznatih i manje poznatih čak i gore spomenutih ali on je stručnjak,vrhunski kirurg,veoma iskren a pritom i dovoljno suosjećajan.Bori se za nogicu mog djeteta a ako kažem da se svaki put zrači na RTG-u kada je treba snimati. Što reći? topla preporuka svakome!
crnkom
Samo sam naišla
Samo sam naišla
 
Postovi: 2
Pridružen/a: 07 ožu 2011, 22:38

Re: dobar ortoped u zg.

PostPostao/la IRENA » 10 ožu 2011, 00:20

crnkom je napisao/la:u heleni radi dr irha kao ortoped zadnje dvije godine sigurno, koliko mi idemo kod njega. tko je bio prije ne znam. moju je kćer operirao tri puta. zaista ga više nego toplo preporučujem. uistinu sam bila kod mnogih ortopeda priznatih i manje poznatih čak i gore spomenutih ali on je stručnjak,vrhunski kirurg,veoma iskren a pritom i dovoljno suosjećajan.Bori se za nogicu mog djeteta a ako kažem da se svaki put zrači na RTG-u kada je treba snimati. Što reći? topla preporuka svakome!

crnkom - poboldano ne razumijem ...možeš pojasniti ?
Jan 1999. i Vito 2003. i Gita 2008.
IRENA
Ovisna sam
Ovisna sam
 
Postovi: 1015
Pridružen/a: 13 lip 2001, 09:42

Re: dobar ortoped u zg.

PostPostao/la martina mama » 10 ožu 2011, 14:35

:dada da, i meni ovaj dio nije jasan. Sto, svaki put se obavlja rentgensko snimanje?! A, kolicina zracenja? Dobro je da su lijecnici savjesni, ali ponekad misle cisto na svoju specijalnost, kratkorocno.
Da nisu svi takvi, to vec znamo. Ja mislim da je ovaj dio poboldala irena lijecnica. Dobro pitanje.
martina mama
Ovisna sam
Ovisna sam
 
Postovi: 1651
Pridružen/a: 22 pro 2002, 15:34

Re: dobar ortoped u zg.

PostPostao/la lulamae » 19 ožu 2011, 16:05

hvala vam drage forumasice na dobrom savjetu :mah
danas smo bili kod dr.Irhe i ja sam odusevljena..razgovarali smo najmanje 45min!!!pregledao ga je i rekao mi da postoji rjesenje! Wow!! bila sam tako ugodno iznenadena..jer su mi svi cijelo vrijeme govorili da se tu ne moze pomoci..adrian ima valgus stopala...
ugl tako mi je sve detaljno objasnio da sam ja zacudena da uopce postoje ovako normalni doktori..totalno mi se posvetio i zao mi je sto su vani ljudi vjerojatno malo duze cekali zbog nas ali htio mi je sve objasniti..ugl radio bi operaciju..u matuljima naravno..rekao je da je to kod nas pomalo i alternativan pristup i da se bas i ne radi ali da on ima iskustva s tim i da se to radi i sportasima..stavio bi mu neki implantat zbog cega bi mu onda stopala bila u normalnom polozaju..ali trebalo bi i jos malo 'srediti' i prednji dio stopala...ugl dosli smo u pravo vrijeme,ne kasnimo...to bi kostalo oko 13-14 000kn...bio bi jedan dan tamo a onda bi trebali strucnjaku da ga nauci kako se pravilno hoda a ne samo na fizio jer to nikako ne bi bilo dovoljno...ako bi to ostavili ovako kako je stanje bi bilo sve gore i kasnije bi trebala jos invazivnija i riskantnija operacija..
moramo obaviti rtg stopala ali dok stoji..u klaicevoj ili na salati..a za đapića je upotrijebio jednu rijec za koju bolje da ne izgovaram..
doktor je stvarno predivan i strucan..jako mi je drago da smo naletili bas na njega..razmisljala sam si jos da odem kod nekog drugog ali sam na kraju otisla k njemu i nije mi zao..
a sad mi samo pomozite s iskustvima i informacijama..da li je stvarno tako dobar doktor i trebam li mu potpuno vjerovati?odnosno za kakve ste sve slucajeve cule..da li je bilo slicnih?
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
Avatar
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam
 
Postovi: 1785
Pridružen/a: 12 svi 2006, 10:08

Re: dobar ortoped u zg.

PostPostao/la Dobri andjeo » 20 ožu 2011, 09:32

a koliko se ceka na salati na termin . nekako mi se cini onda najbolji taj smigovac .
"Ja sam Alfa i Omega,Prvi i Posljednji,Početak i Svršetak!"
Avatar
Dobri andjeo
zlatna ribica
 
Postovi: 39142
Pridružen/a: 16 ožu 2006, 10:22
Lokacija: Zagreb

Re: dobar ortoped u zg.

PostPostao/la breg » 20 ožu 2011, 14:28

termin za operaciju se čeka 6 do 8 mj, a za prvi pregled ,ne znam
Avatar
breg
Ne damo se, idemo dalje!
 
Postovi: 724
Pridružen/a: 15 vel 2006, 23:44

Re: dobar ortoped u zg.

PostPostao/la nadicab » 20 ožu 2011, 21:51

ja ti mogu garantirati da je Ok dijagnostičar; kakav je kao kirurg, to ti ne mogu reći :dunno on je operirao curicu iz naše udruge i njeni roditelji idu samo njemu. Ali imaš roditelja koji se kunu u Đapića, a sada si i od njega čula pravo mišljenje o Đapiću
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
Avatar
nadicab
Prepečena plavuša
 
Postovi: 17714
Pridružen/a: 04 svi 2001, 00:17
Lokacija: Zagreb, Kvatrić

Re: dobar ortoped u zg.

PostPostao/la lulamae » 20 ožu 2011, 23:03

nadice,molim te posalji mi na pp tko je to iz udruge i ako moze br tel

malo sam gledala stranicu bolnice dr.nemec i bolnica stvarno izgleda odlicno..bolje nego neki hoteli :)
sto se tice ovog zahvata,gledala sam na netu stranicu http://www.hyprocure.com/ i tu pise da je jedini specijalist u hrvatskoj za taj zahvat upravo dr.irha
suprug mi sugerira da odemo po jos jedno misljenje...da ne bi bilo kao s pumpicom ljetos (miklic rekao da operiramo a bozic da ne i na kraju nismo)..a kamo bi uopce isli kad mi se on cini najveci strucnjak od ovih gdje sam bila..a bila sam kod đapića i jos jednog sa salate,sad ne znam koji je ali neki mladi,mijenjao je dapica..i bila sam kod markovca davnih dana..nije me odusevio...kamo ici?
iz pocetka sam mislila da irha radi tamo u lovranu ali to je nesto sasvim drugo kasnije shvatih..znaci bolnica u lovranu je pod hzzo-om i moze se na uputnicu?da li tamo ima dobrih strucnjaka?koliko sam citala prije davno forum,svi su hvalili lovran...ajde,pomozite
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
Avatar
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam
 
Postovi: 1785
Pridružen/a: 12 svi 2006, 10:08

Re: dobar ortoped u zg.

PostPostao/la nadicab » 21 ožu 2011, 14:18

Lovran jeste bolji od šalate što se tiče operacija djeca s CP-om. Ali, koliko su oni dobra bolnica - ne znam :dunno
Dr Mileusnić koji je tamo slovio za tata-matu je otišao u penziju, ne znam kakvi su ostali.
Ako te tješi, ja kada ću Denisa slati na operaciju tetiva, ići ću kod Irhe.
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
Avatar
nadicab
Prepečena plavuša
 
Postovi: 17714
Pridružen/a: 04 svi 2001, 00:17
Lokacija: Zagreb, Kvatrić

Re: dobar ortoped u zg.

PostPostao/la lulamae » 21 ožu 2011, 16:22

ok,to mi puno znaci..znaci i ti si za njega..
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
Avatar
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam
 
Postovi: 1785
Pridružen/a: 12 svi 2006, 10:08

Re: dobar ortoped u zg.

PostPostao/la lulamae » 02 tra 2011, 01:02

necete vjerovati,ali ja sam upravo bila na kavi s dr.Irhom :yess :)
i to koja slucajnost...isla sam na trening zumbe i moja sefica je rekla da nam danas dolazi ortoped da nas malo pogleda jer nas neke bole koljenja..i ja joj posaljem mail i pitam tko dolazi,ali nije odgovorila...i mislim si kak bi bilo fora da je Irha ali znam da je astronomska nevjerojatnost da bi on bio...i tak se nadem s njom u bircu i veli mi da je neki iz poliklinike Nemet,ja joj velim mozda Nemec?ma ne zna ona,uopce nije u tome..ne zna ni kak se zove,veli mozda Ernest..ja si mislim-ma ne mogu vjerovati da bi to mogao biti on..i prilazimo stolu a kad ono on..ja sam bila toliko odusevljena da sam mu odmah ispricala kako smo se mi vidjeli nedavno i velim dijagnozu i tako dalje..i da sam znal da ce on biti da bi ponijela svoj spisak pitanja :D kasnije smo pricali u studiju i skuzila sam da ne zna tocno o kome se radi pa kad sam rekla da je slijepi djecak,odmah mu je sinulo :) cak je i mene ispregledao i tako..ugl nemrem vjerovati kako je svijet mali..svaki dan pricam o njemu i raspitujem se,em na goljaku,em kod onih koji su bili kod njega,em pricam prijateljima kak bi mu trebali ici samo da skupimo lovu i kad ono ja navecer s njim na kavi..wow! nadam se da ce nas sad zapamtiti :) mozda dobijemo i kakvu privilegiju ;) ma,on je i ovako predobar doktor..
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
Avatar
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam
 
Postovi: 1785
Pridružen/a: 12 svi 2006, 10:08

Re: dobar ortoped u zg.

PostPostao/la flipper » 02 tra 2011, 08:28

hi,hi, Lu strašna si!
Baš to kak kažeš ... kak je svijet mali!
flipper
Stalno sam tu
Stalno sam tu
 
Postovi: 567
Pridružen/a: 07 ruj 2007, 17:19

Re: dobar ortoped u zg.

PostPostao/la nadicab » 02 tra 2011, 15:04

eto, sada ćeš ti postati naša veza prema njemu :yess
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
Avatar
nadicab
Prepečena plavuša
 
Postovi: 17714
Pridružen/a: 04 svi 2001, 00:17
Lokacija: Zagreb, Kvatrić

Re: dobar ortoped u zg.

PostPostao/la lulamae » 02 tra 2011, 17:49

heheheheheheh ;)
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
Avatar
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam
 
Postovi: 1785
Pridružen/a: 12 svi 2006, 10:08

Re: dobar ortoped u zg.

PostPostao/la lulamae » 05 lip 2011, 00:45

nisam bila dugo na forumu jer jednostavno nisam imala vremena..zbog zumbe ponajvise..ali sad dodoh bar se javiti ;)

mi smo bili kod dr.Irhe na operaciji..pa da vam samo prenesem iskustvo za one koje znaima..
ne znam odkud da pocnem..ali sto se tice boravka,smjestaja i odnosa prema pacijentima mogu samo napisati hvalospjev..
to je nesto na sto svakako nisam navikla..svi su bili uljudni,simpaticni,normalni,opusteni,prijateljski..ma ekipa snova..na svakom koraku su nas svi pozdravljali..na red smo dosli tocno kas u nas i narucili...operacija je bila u 10.40..trebali smo doci sat ranije...dosli smo i ranije od toga..ispunili papire i krenuli u ambulantu..doktor ga je jos jednom pregledao..tu je bilo smijeha..izvadio je rtg slike i gleda i nes mu nije jasno..pa gleda nogu pa gleda slike..pa kao koja noga?pa rekoh-lijeva...on-hm??a onda skuzi da je u omotu ostala slika lijeve noge i da mu je to falilo..dobro smo se nasmijali da ne bi slucajno operirao krivu :D ajme! ..pa su nas uputili u drugu prostoriju (uvijek nas je netko pratio posvuda,nismo sami vrludali i trazili) i tamo je bila jedna presimpaticna sestra Natasa koja je bila apsolutno odusevljena Adrianom..da napomenem-cijelo vrijeme je nasmijavao sve oko sebe sa svojim mudrim uzrecicama koje samo on zna smisliti..rekoa joj je da ga bocne njezno..ona se nasmijala i rekla da joj to jos nitko nije rekao svih ovih godina..pa se zacudila da zna i sto je to braunila i sto je anestezija i da zna svoje dijagnoze i da zapravo zna sve i da nije ni suzu pustio kad ga je piknula..pa naravno da nije koliko su ga vec bockali u zivotu..pa ga je pitala je li dugo putovao-a on veli da je tata brzo vozio jer on nije htio zakasniti na svoju operaciju...a onda kad ga je primila droga-mi smo se smijali..frfljao je za poludit :D i nikak da zaspi!ne bi taj zaspao ni pod drogama..nevjerojatno!i tak je on frfljaoi frfljao a mi se cerekali...na kraju je rekao anesteziologu da hoce odmoriti mozak :lol a svi su tamo tako neposredni..anesteziolog se dosao upoznati s njim i popricali su ko veliki...onda je isao u salu..meni su dopustili da idem s njim..zacudila sam se da su me uopce pitali..obukla sam onu zelenu obleku,kapu masku,full opremu..i dosla do njega..teta mu je stavljala elektrode,on se smijao,on je zapravo cijelo vrijeme bio uzbuden sto ide na operaciju i jedva je cekao...pa mu je stavila neko crijevo koje grije,ajme sto mu je to bilo zanimljivo..naravno taj zvuk..i dalje je blebetao i frfljao za poludit..anesteziologu je stalno zvonio mob u sali a onda mu je adrian isfrfljao-ugasi taj mobitel! :rolf pa su mu dali anesteziju a buduci da nikad nisam vidjela kako to izgleda,malo sam ostala sokirana..to uopce nije kao u filmovima...drzali su ga..on se poceo tresti..disati sve teze..srce na aparatu je sve jace i brze kucalo..on je hroptao..hvatao zrak..strasno!onda su me izveli..bila sam prisebna,nevjerojatno..alio kad sam otisla u garderobu skinuti to sa sebe..uf,doslo mi da zaplacem..op je trajala dva i pol sata...pozvali su me k njemu..opet sam se obukla...ali buduci da ga jos nisu izveli iz sale poslali su me u jednu sobu dok ga odvedu u sobu az budenje..a u toj sobi su bili doktori!i ja s njima!!doktor Nemec,dr.Irha i svi ostali,ne znam im imena..pa dajte zamislite to!ovaj jede,ovaj cita novine,ovaj na kompu i tak se oni meni nasmijese,pitaju me da li hocu kavu :shock mozete li zamisliti ovakvu situaciju na rebru?definitivno ne!bila sam s njim dok se nije razbudio,sat-dva..pa me opert sestra pitala d ali sto trebam-caj,kavu,sok,vodu..wow!a najbolje od svega je sto tam svi rade sve..nije ono ja sam doktor i sto se tiusudejes mene nesto uopce pitati..svi su tako prizemni i normalni..ta sestra koja ga je pikala vani takoder radi i u sali,ona me pitala da li nesto zelim..poslije nam je sestra koja je bilakod operacije dolazila i u sobu provjeravat ga....sestra koja je bila u nocnoj i pomagala mi odvesti ga na wc takoder nam je drugo jutro radila rentgen..svi rade sve..
i tako dok sam cekala da se probudi,dosao je doktor,pogledao mu nogu..velim ja -jel sve na broju?,on se nasmije i veli je :) anesteziolog je dosao vidjeti kako se budi pa veli -jesi ti Adrian sa j ili bez j (to im je sala otprije)..a on jos totalno uspavan,ovaj vec skoro otisao,ali je Adrian ipak skupio snage i ovome vec na odlasku viknuo- bez j,sta me to stalno pitas! :rolf i tako..
nasa soba je bila kao u hotelu..zidovi u boji..na zidovima slike..zavjese u boji..telka..telefon..sarene plahte..vlastita kupaonica..rucnici,gel za tusiranje..za svaki obrok smo dobili menu pa smo mogli naruciti sto god smo htjeli..ma prekrasno iskustvo..i ankon svega sto sam prosla,mogu reci da zasita takva okolina covjeku pomaze da sve to lakse podnese..
prvi dan je bio dobro,jos pod drogama..drugi dan vec teze...strasno je vikao..dosta i zbog straha,neispavanosti,narkoze itd..ali svejedno se nismo usudili krenuti nas put dok ga doktor ne pogleda pa smo ga cekali da zavrsi s operacijom i dosao je odmah,jos sav zajapuren..sve je bilo ok pa smo krenuli doma..doma ga je jos par noci malo boljelo pa sam mu davala ibuprofen..sad je skoro dobro...a operacija je bila prije 5 dana..
e da..jos kad je bila vizita im je svima rekao nek idu raditi svoje na sto su se svi nasmijali..a bolnicaru kad mu je donio klopu je rekao da sad moze ici..da riknes!

ugl jako ugodno iskustvo..doktpori su stvarno bili na usluzi kad god smo kaj trebali..uvijek spremni izdvojiti vrijeme i objasniti nesto ili samo pozdraviti,popricati..nesto sto jos nisam dozivjela..dr nam je dao i broj moba ako cemo stogod trebati..ma ja sam odusevljena..
na kontrolu idemo za dva tjedna,opet u matulje..pogledat ce mu nogu,promijeniti gips pa jos dva tjedna tog gipsa pa onda dva tjedna onog plasticnog gipsa..

eto..vrlo detaljno ;)
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
Avatar
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam
 
Postovi: 1785
Pridružen/a: 12 svi 2006, 10:08

Re: dobar ortoped u zg.

PostPostao/la nadicab » 06 lip 2011, 00:28

super :up
Kako i mi planiramo se tamo operirati kada bude potrebno, drago mi je da su ti iskustva tako OK :dada
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
Avatar
nadicab
Prepečena plavuša
 
Postovi: 17714
Pridružen/a: 04 svi 2001, 00:17
Lokacija: Zagreb, Kvatrić

Re: dobar ortoped u zg.

PostPostao/la juhu-juhu » 06 lip 2011, 15:04

Evo da se i mi prijavimo.I mi smo kod njih bili.Isto iskustvo kao i kod Lulamam.Jako su svi dobri i stručni.Uljudnost je naravno na nivou kad se plaća naravno.Mi smo platili 12000 kuna.Mi smo popuštali tetive tj aduktore,međutim kad smo kasnije išli na kontrole i po drugo mišljenje u Ljubljanu nažalost nije bilo dobron napravljeno.E u čemu je kvaka to neznam.Jako sam bila razočarana.Nakon Ljubljane su mi i u Lovranu to isto rekli.Tako da to moje djete ponovo nekad bi trebao na op kako bi se to popravilo i kukići se vratili na mjesto.Ok to je moje iskustvo i ne baš dobro,ali što se tiče ostalog sve potpisujem.Mi pičimo s botoxom,ali od Majerice s Rebra ona je za odrasle distoničare sam čula nešto,što mi se čini puno bolje od stalnog pikanja botoxom,a to su antispazmatici tj ne lioresal i rekla mi je da se idem raspitati van,čak mi je spominjala baklofensku pumpu.Tako da će mo u 9.mjesecu ići za Munchen.Našla super neuropedjatra,njemački znam,Munchen poznajem ko svoj đžep što se kaže pa jedva čekam.
juhu-juhu
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem
 
Postovi: 171
Pridružen/a: 07 sij 2010, 21:26

Re: dobar ortoped u zg.

PostPostao/la nadicab » 06 lip 2011, 15:12

znam za tu pumpu, ali mislim da je ona za odrasle, ne za djecu :da?
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
Avatar
nadicab
Prepečena plavuša
 
Postovi: 17714
Pridružen/a: 04 svi 2001, 00:17
Lokacija: Zagreb, Kvatrić

Re: dobar ortoped u zg.

PostPostao/la breg » 06 lip 2011, 15:16

Zanima me gdje ste obavljali fizikalnu nakon operacije?
Nama su sad nakon tri god operacije predložili Krapinske?
Jel netko od vas zna jel se može slična fizikalna obavljat u Zagrebu'
Raspitivala sam se na jednom mjestu i rekli su mi da je 500 kuna po danu.
Trebao bi mi dobar fizioterapeut, neki snažan, jer ovo kaj dolaz doma je žali bože provedenog vremena.
Avatar
breg
Ne damo se, idemo dalje!
 
Postovi: 724
Pridružen/a: 15 vel 2006, 23:44

Re: dobar ortoped u zg.

PostPostao/la nadicab » 06 lip 2011, 15:37

Krapinske su ti najbolja besplatna opcija. Na plaćanje bi ja išla kod Sanje blizu Krapinskih
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
Avatar
nadicab
Prepečena plavuša
 
Postovi: 17714
Pridružen/a: 04 svi 2001, 00:17
Lokacija: Zagreb, Kvatrić

PrethodnaSljedeća

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

cron