Ajme volvo, koja tema, samo da imaš kakve savjete za postavljanje granica, neke čarolije možda
Pratimo i branimo, mlađi se još toga pridržavaju i sami prebacuju program sa crtića koji su im zabranjeni, ali jedanaestogodišnjakinja
Ima strogu zabranu gledanja turskih serija koje su jedno vrijeme bile hit, sad su valjda malo popustile i među djecom, bar se više ne žali da svi gledaju osim nje.
Onda ima zabranu gledanja serije Krv nije voda, ne znam znate li šta je to, nešto gdje se samo svađaju i vrijeđaju familija, obitelji, ubojstva, silovanja, krađe i tak to.
Onda ima zabranu gledanja Krim tim 2 jer je serija preglupa i isto puna takvih gore navedenih stvari.
Ustvari da ne nabrajam šta sve ima zabranu, reći ću da smije gledat Lud, zbunjen, normalan
I sad u zadnje vrijeme je počela gledat navečer Modernu obitelj što mi se isto ne sviđa, al znam da moram prihvatit da odrasta i da smo i mi gledali beverly hills i tome slično.
Moj problem je taj što čim je bez nadzora ona recimo upali krim tim 2 i gleda. Ako ju uhvatimo onda je rasprava, nekad i kazna, ako ne uhvatimo nikom ništa.
AL stvar je u tome da ja znam da ona pogleda. A nekad ju i ovi mali tuže
I da, htjela bih da mi netko kaže, ok, sad je vrijeme kad možeš prestat toliko gunđat i pustit to, to i to.
Za kino i kazalište mi nije toliki problem, išla je gledat i predstave za odrasle, provjerim prije o čemu je riječ i kak to u mojoj glavi zvuči i ide.
Ali ovo doma što ne mogu cijelo vrijeme kontrolirat, to me muči.
I klinci imaju taj facebook od rođenja praktički. Ona je imala strašnu želju prije godinu dana i rekli smo joj da o nekim stvarima možemo pregovarat, o nekim ne možemo i nek se ne trudi.
Face je jedna od tih. Tako da se više ni ne trudi.
Ali vidim da se to podrazumijeva da svatko ima profil.