Sada je: 04 svi 2024, 09:24.
TanjaMT je napisao/la:Izgleda da nas je puno imalo lazanje u nedelju . Uz to je bila juha od pastrnjaka s curryjem, i zimske zelene salate, koje su meni pregorke i pretvrde pa ih nerado jedem.
Jucer je ostalo toga nesto za rucak za klince, a za veceru sam radila potatoe wedges od obicnog i batata, uz to sir iz pecnice, onako kao raclette i par laganijih umaka tipa tsasiki, grcki jogurt s pestom i cocktail
latica je napisao/la:o blago ti se mrava
meni je danas rođendan i nije mi muž ni kavu napravio
meni je danas rođendan i nije mi muž ni kavu napravio
ostalo mi je od subote domaće kuhane kokoši i onda sam nasjeckala jedan poriluk i dugo ga dinstala, stavila nasjeckano to meso i malo slanine i zalila domaćim slatkim vrhnjem i naravno malo kurkume u to. e kak je to bilo fino. jeli smo uz tijesto. moj mali kojem nikad nije do hrane je kad smo vadili rekao: mogu ti reć da ovo jako dobro miriši i onda kad je probao kaže: mislim da ću ja pojest još jednu porciju ovog e to nisam mislim da još nisam čula
latica je napisao/la:margot, ovo tvoje isto pravim, možda već ovaj petak - samo pitanje - to je svjež/smrznuti bakalar ili se misli na dimljeni?
Ina66 je napisao/la:Brandade je ispao odlicno, svima se svidio :yes
latica je napisao/la:
inače, piletina Kijev je odlična. mislila sam prvo da to i nije neka baš posebna stvar, neš ti - pohana piletina s maslacem, ali stvarno vrijedi truda. solea, recept je odličan! uz to su bile prokulice, krumpir i mini mrkvice u rerni s malinovim uljem i posuto prženim lukom kasnije. i zelena salata, e prste smo oblizivali srećom piletine i juhe imamo i za danas, pa samo neki prilog popodne
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.