uvjeti su da ima sadržaja, ili kulturnih ili sportskih, i da nije dalje od cca 3 sata vožnje.
lijepo molim prijedloge

Sada je: 19 sij 2021, 20:12.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
Buhtlica je napisao/la:malo sam virnula brijune i djeluju mi dosta skupo. preskupo. nisam očekivala da je jeftino, ali čini mi se malo previše.
Buhtlica je napisao/la:malo sam virnula brijune i djeluju mi dosta skupo. preskupo. nisam očekivala da je jeftino, ali čini mi se malo previše.![]()
mojper je napisao/la:Buhtlica je napisao/la:malo sam virnula brijune i djeluju mi dosta skupo. preskupo. nisam očekivala da je jeftino, ali čini mi se malo previše.![]()
Pa možda se stacionirati na kopnu, pa onda ići na izlet na Brijune jedan dan? Recimo Fažana? http://www.rezerviraj.hr/apartmani-fazana.htmlSvakako, googlaj cijene izleta, ali i pitaj tamo domaće za cijene pa usporedi.
Mala Bornica je napisao/la:latice, zvuci mi nevjerojatno to sto pises... pa svasta!
latica je napisao/la:mi poslije Uskrsa idemo na par dana na more s klincima - u Istru, i ostala sam šokirana kako su obitelji s troje djece zapravo diskriminirane po hotelima, da se tako izrazimdakle, bez obzira što je jedno dijete beba od 8 mjeseci u tom periodu, nude nam dvije sobe - dvokrevetnu i jednokrevetnu, pri čemu naravno, u većini hotela to ni nisu spojene sobe?!
obiteljske sobe su rijetke, uglavnom moraš uzet apartman... polupansion je isto vrlo rijetko u ponudi, ne kužim zašto - ok to je općenito, ne samo za nas sa troje djece![]()
a mi bi hotel baš zato da ne moram ta tri dana kuhat, apartmani mi nisu opcija u ovom trenu.
našla sam super ponudu za onaj dječji hotel u Rovinju, predivno nešto i s obzirom na sve povoljno. dakle četverokrevetna soba, puni pansion, bla bla, ali ništa od toga - ne daju nam da i beba bude s nama, nego moramo uzet dvije sobe i razlika je ni manje ni više nego 3000 kn za to. sorry, morala sam se izjadat negdje
Mala Bornica je napisao/la:znaci logarska dolina.... sta se lijepoga radili osim sto ste setali i uzivali u prirodnim ljepotama?
Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.