Ina66 je napisao/la:To u zivotu nisam jela, a ni cula do sada - moze opis?
Ma to je skroz jednostavno ali u kategoriji zaboravljenih jela koje sam nekad obožavala, rekao je MM kad sam to napravla da bi za ručak mogla i konzerve ispohati (pohani mesni doručak) jer da ni to nismo jeli barem dvadesetak godina.
Dakle skuhaš safalade i skuhaš jaja, narežeš safaladu, jaja i luk na kolute, začiniš sa soli, uljem, octom i vodom da bude sve u tekućini, dobro ohladiš i to je to.
Safalade sam kupila Gavrilovićeve i ok su.
Jučer smo ručali pečene pastrve, krumpir sa peršinom i češnjakom, miješana salata i šnenokle za desert
Danas planiram izvaditi nešto iz škrinje (vjerojatno filanu papriku) uza danas i sutra da još malo odmorim od kuhanja, u ponedjeljak se dijete vraća s mora i gotovo je sa švercanje u kuhinji.