Sada je: 04 svi 2024, 10:27.
Mala Bornica je napisao/la:nesto mi je turbo kelj poznat... kao nesto s mljevenim mesom pa u pecnici...
ja sam se jucer igrala s tikvom, dio ispekla, dio skuhala, napravila pire. malo u skrinju, malo ce u juhu, malo je islo u palacinke (mljac) a malo u kolac. svasta nesto od jedne tikve, a nije bila ni jako velika . to zato jer je skoro sve samo za mene
Ina66 je napisao/la:Jucer slow roasted govedja pecenka (peklo se na 60° od petka popodne, tek je zadnjih sat vremena dignuta temperatura na 160°), pire i salata.
Danas mesna struca i bukovace.
JiA je napisao/la:Prva sarma u novoj sezoni.
Solea je napisao/la:Ina66 je napisao/la:Jucer slow roasted govedja pecenka (peklo se na 60° od petka popodne, tek je zadnjih sat vremena dignuta temperatura na 160°), pire i salata.
Danas mesna struca i bukovace.
ideš! dojmovi?
Solea je napisao/la:Ina66 je napisao/la:Jucer slow roasted govedja pecenka (peklo se na 60° od petka popodne, tek je zadnjih sat vremena dignuta temperatura na 160°), pire i salata.
Danas mesna struca i bukovace.
ideš! dojmovi?
JiA je napisao/la:Malamaja, moje zelje je stavljeno na kiseljenje tek u subotu, ovo sam kupila na placu i ok je. A bilo je bas tmurno i maglovito jucer ujutro i bas nekako vrijeme za sarmu , a onda se odjednom razvedrilo i ugrijalo taman kad smo poceli jesti.
Danas ne kuham. Ima sarme. Pitam decke, je l im problem jedti tri dana sarmu. Kazu, jeli bi ju i 40 dana . Bosancerosi, samo da je kiselog kupusa!
lastavica je napisao/la:MM sto radiš od raštike. Dobila ju i sad ne znam sto s njom. Malo sam ju skuhala na lešo no bila je nekako gorka.
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.