Postao/la Ina66 » 02 pro 2017, 21:48
Pomijesam cca 700-800gr mljevenog mesa (danas kombo govedina/svinjetina), 1 jaje, 100 gr parmezana, pola deci bijelog vina, 2-3 zlice sitno sjeckanog persina, sol, papar, 2-3 zlice krusnih mrvica - sve dobro izmijesam pa na papiru za pecenje prstima oblikujem pravokutnik.
Nadjev ide po zelji, danas sam slagala dimljeni vrat, ementaler i tri tvrdo kuhana jaja. Kad imam spinata, stavim njega na sir, a prije jaja (ocisceni spinat malo okrenem na maslacu).
Oblikujem strucu (prebacim najprije jednu pa drugu duzu stranicu) i po njoj slazem taaaanko narezanu mesnatu pancetu ili hamburger.
Pece se cca 45-50 min na 190.
Edit: nemoj preskociti vino, to joj da posebnu aromu, a ako bas ne volis vino, moze i crno pivo.