23 ruj 2018, 20:08
24 ruj 2018, 09:23
24 ruj 2018, 12:01
24 ruj 2018, 12:47
24 ruj 2018, 12:49
24 ruj 2018, 12:49
24 ruj 2018, 15:12
25 ruj 2018, 06:17
25 ruj 2018, 07:32
25 ruj 2018, 08:03
26 ruj 2018, 06:23
dunja je napisao/la:Mogu li ja dobiti recept za karamelizirani luk i taj ljuti umak od sljiva?
Sto znaci sporo peceno meso? U pecnici polako?
Kod nas jucer i danas isto, pohani pileci file, dinstana riza, svjezi spinat na salatu. Danas cu juhu skuhati uz to.
26 ruj 2018, 08:12
26 ruj 2018, 08:40
26 ruj 2018, 08:51
26 ruj 2018, 09:02
26 ruj 2018, 09:07
26 ruj 2018, 09:59
26 ruj 2018, 12:21
TanjaMT je napisao/la:Ovaj ljuti umak ja zovem chutney , slicno sam i ja radila nedavno. Mislim, ja to pomlatim u roku keks, meni je to tako fino. Radila sam i od sljiva i od jabuka.
26 ruj 2018, 12:25
26 ruj 2018, 14:46
kak taj slow cooking funkcionira u praksi - milsim kad to napravite u rerni? ja bi to mogla jedino vikendom i to ako se rano dignem da se to sitgne do 12 završit...
26 ruj 2018, 16:00
26 ruj 2018, 17:59
TanjaMT je napisao/la:Ovaj ljuti umak ja zovem chutney , slicno sam i ja radila nedavno. Mislim, ja to pomlatim u roku keks, meni je to tako fino. Radila sam i od sljiva i od jabuka.
27 ruj 2018, 15:22
27 ruj 2018, 19:07
27 ruj 2018, 19:43
Adorabla je napisao/la:kaj već ima špinata na placu?
Ili ti to iz vrta na stol
29 ruj 2018, 12:23
30 ruj 2018, 09:40
30 ruj 2018, 12:43
01 lis 2018, 12:34
01 lis 2018, 16:21