Sada je: 04 svi 2024, 09:59.
folne je napisao/la:da, nema veze. ni meni se ne osuše da budu skroz krute ko slastičarske, ali budu super.
Adorabla je napisao/la:Ina hvala hvala hvala
ChiaraR je napisao/la:Ima neko dobar kolac sa kesten pireom? Probala sam neki sa Coolinarike, ali mi je bio nekako suh. Kod nas se kesten pire prodaje u konzervi i ima vec u sebi secer, rum.. tako da je bas vec gotov kesten pire.
ChiaraR je napisao/la: Stize treca generacija na forum
Mirci je napisao/la:evo ovako izgleda i puno puta je isproban
https://kruhai.blogspot.com/2013/10/che ... ladom.html
Ina66 je napisao/la:Jos jednostavnije - kod okrugle se rezu krugovi, a kod pravokutne trake biskvita koje se onda naizmjenicno slazu.
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.