hvala curke na čestitkama!
ja sam u subotu pravila lazanje, a jučer smo išli na rođendanski ručak s obitelji. u jedan jako fini restoran tu kod nas, ako budete u mom kraju preporučam svakako "Crnu svinju". ja sam jela njihov meni - prvo juhu od perlinke s gris knedlama (to je zapravo jedino bilo van menija, to sam maloj naručila ali je ona samo probrljavila), onda paštetu od perlinke s nekim voćnim doatkom uz to i domaćim pecivima, pa perlinka u umaku s pireom, neki sjemenkama koje sam zaboravila koje su i prženim lukom i nekim finim umakom, prefino. to je tak mala kokica da u porciji dobiješ komad prsa, batak, nadbatak i krilo, dakle pola kokice
i na kraju krema od pistacija. baš je bilo odlično. samo da kažem da je cijena menija 110 kn, što mi se stvarno čini prilično ok u usporedbi sa zagrebačkim cijenama
danas prokulice i pire i uz to neko meso, videt ćemo još što!