Sada je: 18 tra 2024, 04:25.
Adorabla je napisao/la:o bože kakav jelovnik štrukle i bučnica u istom obroku
Kod nas danas raštika
od interesantnijih stvari kaj smo jeli je recimo bio zapečenigrah po Soleinom receptu. Jako fino
Curry mi je isto ispao savršeno. NIkad bolji. Možda ga jednostavno nisam duže radila pa sam ga s dušom napravila.
Kaj još? J&A kaže da je otvorila već sezonu kiselog kupusa pa je i mene inspirirala. Jedan dan cu stampot s kiselim zeljem i faširancima a jedan dan, možda već sutra, ono brzinsko ono kiseli kupus i špek kad slažeš pa kuhaš? Kako se to zove?
JiA je napisao/la:Adorabla, to sa kiselim kupusom i spekom, kako se to radi?
Mi volimo i dinstano pa u vatrostalnu zdjelu, u sredinu pire krumpir, gore kobase, pa zapeceno.
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.