29 lis 2007, 00:20
(malo morgen) i da u 6 ujutro idem roditi. U rađaoni sam bila u 7, probili su mi vodenjak i konačno je došao moj dragi. Bio mi je strašno zgodan u bolničkoj obleci, sva sam se rastopila
Trudovi su postali stvarno žestoki, bolilo je jako ali sve sam rješavala disanjem. Vjerujte cure to stvarno jako pomaže ;-) Bojan mi je strašno pomogao, bio je nevjerovatno skoncentriran i brižan, totalno sam ponosna na njega
Nezaboravan mi je bio trenutak kad je od iscrpljenosti zaspao (treća smjena) bila sam šokirana! Najteže mi je bilo u periodu prije izgona- bila sam na dripu, trudovi su bili vrlo jaki i to je bio trenutak kad sam počrla cmizdriti da više ne mogu i da bi bilo super da mi daju 5 min pauze
Nisam osjećala nagon za tiskanjem i bila sam totalno pogubljena kad mi je babica rekla da tiskam, mislila sam da to nije to. Više nisam mogla izdržati i počela sam tiskati, imala sam osjećaj da ću eksplodirati...i PAF u 3 truda rodila se moja djevojčica
čula sam plač i za sekundu je bila na mojim prsima, tako topla i nježna, divna NOVI ŽIVOT...suprug i ja plakali smo od sreće i ponosa- to je trenutak zlatnim slovima uklesan u moje pamćenje, trenutak koji me zauvijek promjenio. Htjela sam vikati TOO,USPJELA SAM DOGODILO SE NEŠTO NAJČUDESNIJE I NAJDIVNIJE U MOM ŽIVOTU-POSTALA SAM MAJKA. Nešto što me na nevjerovatno kompleksan način upotpunjava kao ljudsko biće.Rodila se moja Kiarica

29 lis 2007, 00:32
29 lis 2007, 01:20
29 lis 2007, 09:17
29 lis 2007, 11:01
06 stu 2007, 08:35
16 stu 2007, 13:13
16 stu 2007, 13:53