Sada je: 31 srp 2026, 01:30.

Eto i moje price... Konacno

Moderator/ica: Diami

Eto i moje price... Konacno

PostPostao/la Krkica » 26 lis 2002, 23:41

DAkle, cure moje drage, upravo podojila sina, tata dovrsio dohranu bocicom, nazalost, jer je mali dobivao premalo na tezini pa smo morali uvesti dohranu i eto mene...<
>Svakom bih pozeljela porod kao moj. Sve skupa je trajalo oko 3, maksimalno 3,5 sata i da znam da mi druga trudnoca nece biti teska kao ova prva, lezeca, isla bih jos sto puta roditi. <
>Sve je pocelo oko 9 sati sa onim opce poznatim cepom, nakon toga sam lijepo bez panike otisla spavat, kad ono oko 10 sati osjetim ja krece voda, pukao vodenjak. Uredno se istusirala, oprala kosu, oprala kupaonu i krenula budit sogora i seku, jer sam porod cekala u Zaboku, a ne u Zagrebu gdje zivim. Moj je jadni sogi bio sav zbunjen, jer sam ih vec nekoliko dana prije toga lecala usred noci pricom "pukao mi vodenjak", tak da su se samo okrenuli na drugu stranu uz komentar da "vodenjak ne puca po danu"!!! TAk vam je to kad vam je muz sportas, pa se moras osloniti na druge strane. Onda sam uredno nazvala muza koji je bas kretao na trening i porucila mu da je krenulo. Nevjerojatno, ali istinito, cijelo sam vrijeme trudnoce imala visok tlak, ali kad smo konacno oko 11 stigli u bolnicu, gle cuda, mama se iskulirala, skolski tlak 120/80!!! Ostalo znate, klistir (nist nije izaslo jer sam posljednjih tjedan dana jela samo zgance i bijelu kavu),
ijanje i smjestaj u radjaonu. Za svaki slucaj da mi ne bi bilo dosadno u radjaonu sam ponijela knjigu Z. Smith "Bijeli zubi". Preporucam svima. MOj je ginic bas u nedjelju bio dezuran i umirao je od smijeha kad je vidio knjigu. Trudovi su vec bili na 4 minute i ja sam cekala da sve to krene, i cekala, i cekala i citala i tak je proslo 2 sata kad sam odjednom zakljucila da je to to i da sad krece zaozbiljno. Osjetila poriv za tiskanje, beba se smjestila dokraja i u dva truda izasla van. Eto, tak vam je to islo kod mene. Cisto skolski. Za ici rodit jos sto puta. Rodila sam bez deracine i bez ispustanja glasa. A, mislila sam da to necu izdrzat. Iznenadila sam sve prisutne, sebe prvu i zahvalila Bogu na takvom porodu. Kao sto rekoh isla bih jos jednom. Imala sam srecu da sam imala odlicnog ginica koji je lijepo dozirao lijekove protiv bolova, ali bez epiduralne i tako mi pomogao na najbolji moguci nacin. Eto, toliko od mene, moram krenuti na pocinak, ipak sam ja friska mama jednog malog covjeka. <i></i>
slika

Umjesto učenja kako to rade odrasli, od djece se očekuje da rade onako kako odrasli kažu.
Krkica
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: Eto i moje price... Konacno

PostPostao/la Webmama » 27 lis 2002, 01:17

svaka cast, fakat skolski Mame&Bebe pocetna stranica<i></i>
* Snježana Mehun: "Zamijenila Hummera za Twinga, ipak manje troši..." *
* Sve što je dobro, nije nužno zdravo - kaže ona... *

TKO ŽELI POPUT MJESECA BITI IZVOR SVJETLOSTI, MORA POPUT MJESECA I DOPUSTITI DA PSI NA NJ LAJU.
Ako ne znaš kamo želiš stići, gdje god dođeš doći ćeš pogrešno.
Webmama
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Qwerty030 » 27 lis 2002, 12:04

Ma super kad citam ovakve postove odma me produ strahovi pa kazem sebi ma ovako cu i ja bit smirena i otic cool na porod<
>(daj Boze) <
>Krikice svaka cast i pusa bebici <i></i>
__--# Dodirni svoje rijeci rukama...#--__
Qwerty030
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la frkica » 27 lis 2002, 22:11

Krkice, jako mi je drago da je sve prošlo tako do
o i tako
zo.<
>Svakome bih poželjela takav porod.<
>Blago tebi, da barem mene čeka takav porod za dan-dva. <i></i>
frkica

PostPostao/la IvanaFM » 27 lis 2002, 22:18

Krkice lijepa prica, jos jednom cestitam na sincicu, vidimo se na 0-1.<
> <i></i>
Bruno, 10.10.2002.
IvanaFM
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Trini » 28 lis 2002, 15:32

Cestitke, uvijek mi je drago procitati takvu pricu s poroda.<
><
>A za knjigu - jos nikad nisam cula da trudnica nosi knjigu na porod (ali do
a ideja ) <i></i>
I try to take one day at a time, but sometimes several days attack me at once!
Trini
sv. Monika

PostPostao/la jadanica » 30 lis 2002, 21:17

Zeno vec sam ti cestitala uzivo pa necu sad tu, ali da znas da bi bio red da se vec jednom svi skupa vidimo. <i></i>
Igi 2002
Vanja 2004
Maša 2008
jadanica
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la maristella69 » 31 lis 2002, 02:08

Ja nikako ne mogu shvatiti da ima poroda kod kojih žene ne umiru od boli. Ovom svom mužu sam zadnji put skoro zubima uništila lijepu majicu. Uopće ne bih znala opisati monstruoznost tih boli koje sam doživljavala. Doduše, nije dugo trajalo, ali je prelazilo okvire moje kontrole. Bilo je jače od mene.<
><
>Zašto je to tako? <
><
>Drago mi je da je kod tebe sve bilo tako lijepo i školski. I da nije bilo tako, ostalo bi ti sve u vrlo lijepom sjećanju. <i></i>
maristella69

PostPostao/la Krkica » 11 stu 2002, 14:48

Cure, hvala svima puno. Bil bi red da se konacno barem ove moje koje su iz Zagreba (ukljucujuci moju Jadanicu Zabocanku) i upoznamo. Ta je ideja potekla zamislite od mog muza, koji je inace zavrsio informatiku i bio je fakat ugodno iznenadjen kad je vidio kak zene prek kompjutora lijepo komuniciraju. Kad moj bebac uhvati ritam pozivam sve zainteresirane za jedan domjenak, ok?! <i></i>
slika

Umjesto učenja kako to rade odrasli, od djece se očekuje da rade onako kako odrasli kažu.
Krkica
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Kolberg » 23 stu 2002, 00:20

Krkica cestitam na bebi i na ,,bezbolnom,, porodu. ja sam dosta vikala ali tko nebi uz 4600g. giganta <i></i>
Veliki 2002 i mali 2009
veselo kupanje
Kolberg
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Mama iz Detroita » 24 stu 2002, 03:42

Lijepa prica,a za knjigu . <
><
><i></i>
Mama iz Detroita

Natrag na Priče s poroda