Evo da i ja opišem svoj porod. moje je iskustvo dobro, pa da ppodjelim da ne budu samo loša iskustva.
Ja sam bila na carskom. Naravno sestra me probudila u 5 30 da se istuširam i spremim stvari.
Za 15 minuta je došla sva nabrijana da di sam ja kaj ja mislim da smo već trebali biti u rađaoni.
I onda me tam odvela tamo su me polegli na neki krevet u hodniku, nakon nekih 45 min. su me preselili u sobu i natočili me infuzijom. E onda su rekli da čekaju ljekove pa sam si tu još malo odspavala i moj doktor me obišao i sestre.
Uglavnom su bili svi ok ljubazni.
Napokon su me odveli u rađaonu skinuli onda je poćelo pikanje jer sam išla na spinalnu. Znači morali su mi dati nekakvu inekciju u kičmu i morala sam biti mirno. Onda sam brzo legla dok nije počelo djelovati. Tada su se polako počeli skupljati doktori sestre i napokon je došao moj doktor. Samo sam odjednom osjetila da me neko jako potisnuo na područiju želuca i osjetila sam da lakše mogu disati, nakon 5 sekundi sam čula da D plaće i to je bilo to. U toku poroda iznad moje glave je stajala mislim neka stažistica bar je tak izgledala mlado i cjelo vrijeme pričala i gladila me.
U podlozi sam čak i muziku čula i svi su bili ljubazni i dobro raspoloženi. Znam da je pedijatar nakon što je pregledao D rekao da mu mogu kupiti torbu i poslati ga u školu, rodio se sa 4670g i 51cm.
Jedino što mi je bilo malo neugodno kad su skinuli paravan ja sam se maklo digla i pogledala , a sestra taman diže moju nogu da ih skupi, a ja sam imala osječaj da će ju nekud odnesti pošto mi je sve bilo umrtvljeno. To mi je baš bilo stravično i sam sam u sebi pomislila o moj bože. Eto uglavnom mi je sve proteklo u redu i poslije oporavak tak da nemam nikakvih primjedbi. A doktor Hafner me porodio i za svaku je pohvalu svima bi preporučila da idu kod njega