Sada je: 30 tra 2026, 04:32.

Nove stojbe o vrtićima

Ovdje možete pitati sve što vas zanima u vezi odgoja i roditeljstva, neovisno o dobi djeteta, ali i podijeliti svoja iskustva i razmišljanja s drugim mamama.

Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

Nove stojbe o vrtićima

PostPostao/la † Volvo » 22 kol 2012, 15:30

Stavljam novi topic uz početak koji je Mirci s linkovima navela :mah

Evo vam nekoliko linkova za lakse snalazenje, a ako imate stojbi pitajte ovdje :juhu.

Grad Zagreb - vrtici
Popis i adrese svih zagrebackih vrtica, sluzbena obavijest o upisu djece u programe predškolskog odgoja i naobrazbe

www.dijete.net
Osnovni podaci o gotovo svim vrticima u Hrvatskoj

Kliknite na kategoriju Vrtici ispod naslova Djelatnosti. Na karti kliknite na zupaniju koja vas zanima.

Vjerski vrtici u Hrvatskoj
† Volvo
na solarni pogon

Re: Nove stojbe o vrtićima

PostPostao/la † Volvo » 22 kol 2012, 15:42

ovo su nekih od novijih topica o vrticima:

DV Utrine

Djecji vrtic Tatjane Marinic na Pantovcaku

jaslice-vrtic

Vrtic "Sarena loptica" Educarena

upis u vrtić

privatne jaslice-smjehuljica

vrtic i placanje

Privatne jaslice -hitno

vrtic, dezurstva, blagdani

viewtopic.php?f=45&t=28819

vrtic u Maksimiru

Tko krece u jaslice/vrtic PRVI put?

Pisale smo jos o mnogim vrticima, no kad bih sve te topice linkala ovdje, popis bi bio dugacak kilometrima. Zato vas molim da za informacije i dojmove o vrticima koji nisu spomenuti na gornjim linkovima koristite Pretraznik. Dovoljno je ukucati ime vrtića i pretraznik ce za vas sve obaviti. Umjesto mene :mrgreen:

Link na prošli dugački topic je tu: viewtopic.php?f=45&t=28819
† Volvo
na solarni pogon

PostPostao/la zauvijekmama » 31 pro 2012, 16:03

jel istina da opet moramo skupljati papire za vrtic?
nesto sam cula da pricaju da je neki rok do 18.01.2013. u igri
mislim stvarno, tu se stvarno vise ne zna tko pije, a tko placa
:roll
R. - 2008.:cool
L. - 2015.
:mali
L. -2017. :mala
zauvijekmama
Najljepše je biti mama!

PostPostao/la Cathy » 31 pro 2012, 21:26

zauvijekmama je napisao/la:jel istina da opet moramo skupljati papire za vrtic?
nesto sam cula da pricaju da je neki rok do 18.01.2013. u igri
mislim stvarno, tu se stvarno vise ne zna tko pije, a tko placa
:roll

Je, imaš na Rodi svašta nešto na tu temu. :mrgreen
http://forum.roda.hr/threads/62517-Nove-cijene-vrtića
Od 60-70 strane pa na dalje.
2000
2002
2007
2016
Cathy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la moja ljubav » 02 sij 2013, 20:39

Ostvareni prihodi svih članova zajedničkog kućanstva u prethodnoj godini umanjuju se za iznos poreza i prireza, iznos plaćen za rate stambenog kredita za nekretninu kojom se rješava stambeno pitanje obitelji i iznos plaćen za slobodno ugovorenu najamninu za potrebe stanovanja obitelji u stambenom prostoru najmodavca.

Dodatne olakšice u plaćanju redovitog programa imaju roditelji djece s prebivalištem na području Grada Zagreba za dijete roditelja invalida (100% i 90%) koje se oslobađa plaćanja vrtića.
Polovica iznosa sudjelovanja u cijeni programa je za dijete roditelja invalida (80% do 60%), a 75% od iznosa morat će platiti dijete roditelja invalida (50% i manje).

Treće i svako daljnje dijete iste obitelji u redovitom programu vrtić neće plaćati.

Drugo dijete plaća 75%, kao i dijete samohranog roditelja, dok dijete čija se obitelj koristi pravom na stalnu novčanu pomoć u sustavu socijalne skrbi plaća 20% od iznosa sudjelovanja u cijeni programa.

Roditelj se može koristiti samo jednom olakšicom koja je za njega najpovoljnija.

Od potrebnih dokumenata potrebno je dostaviti dokaze o prebivalištu djeteta, dokaz o članovima zajedničkog kućanstva, odnosno izjavu roditelja o članovima zajedničkog kućanstva te preslike osobnih iskaznica, odnosno uvjerenja MUP-a o prebivalištu članova zajedničkog kućanstva.
Potrebni su i dokazi o ostvarenom prihodu svih članova kućanstva u prethodnoj godini umanjenom za iznos poreza i prireza, iznos plaćen za rate stambenog kredita za nekretninu kojom se rješava stambeno pitanje obitelji i iznos plaćen za slobodno ugovorenu najamninu za potrebe stanovanja obitelji u stambenom prostoru najmodavca.

Treba dostaviti i potvrde Porezne uprave o visini dohotka te potvrde poslodavaca i drugih isplatitelja prihoda o visini plaće, ugovor o stambenom kreditu, dokaze o uplaćenim ratama u prethodnoj godini, ugovor o najmu stana, dokaze o uplaćenoj najamnini u prethodnoj godini, dokaze o statusu invalida Domovinskog rata i postotku invalidnosti, odnosno dokaz o statusu osobe s invaliditetom i postotku invalidnosti, dokaz o samohranosti roditelja, odnosno dokaz o pravu na stalnu socijalnu pomoć.

Roditelji koji ne dostave dokumentaciju na temelju koje se može utvrditi iznos sudjelovanja prema navedenim kriterijima plaćaju najviši iznos sudjelovanja određen prema prihodovnom cenzusu.

>>Roditelji s plaćom iznad 4500 kuna plaćat će vrtić 600 kn
moja ljubav
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la franka72 » 16 sij 2013, 13:49

Pozdrav,

moze mi neko pomoci? U svezi nove cijene vrtica - moram predati neku izjavu ? mogu li je isprintati nedje na Internetu - je li to ova izjava o članovima zajedničkog kučanstva. Naime, dijete mi je bolesno i vec 2 tjedna ne ide u vrtic, a tete su nas sad tek zvale i rekle da hitno moram predati neku izjavu koju mozemo samo mi pokupiti jer je pos sifrom :shock Ocito opet rasulo oko toga, moj mali od ove jeseni ide u vrtic i sve smo vec predali, i sad niti 4 mjeseca poslije opet: Please help rok je do petka. 18.
franka72
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la doja » 16 sij 2013, 15:31

slika svatko vidi kako izgledaš ,ali ih malo zna ono što jesi[color=#FF00FF][/color]
doja
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la franka72 » 16 sij 2013, 16:22

hvala ali navodno do 18.01. treba samo 1 izjava a do 31.1. sva dokumentacija
franka72
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la zauvijekmama » 18 vel 2013, 23:04

nama danas stigle uplatnice s novim iznosima
:dada
R. - 2008.:cool
L. - 2015.
:mali
L. -2017. :mala
zauvijekmama
Najljepše je biti mama!

PostPostao/la rucho » 20 vel 2013, 19:49

a mene zanima sljedece..... i to za splitsko podrucje!!!! ..... gazda je rodjen u *nezgodno* vrijeme - u studenom... pa ga htjedoh upisati u vrtic koji ima engleski ili glazbeni ili tako neki posebni program... pa me zanima gdje su i kakvi su u splitu i kolko se krecu cijene...... i naravno hoce li ga primiti najesen unatoc tih mjesec-dva "manjka" po godinama ali ne zaostaje ovako...... naprotiv ima neke naprednije "dijelove" kao sto su jezik i masta.... i motorika..... :nata

ne u jaslice vec bas u vrtic..... sada ide u jednu igraonicu koja je kroz jutro kao vrtic... i tamo je s duplo i vise starijima od sebe... jest da je grupa minijaturna..... ali opet druzi se s *odraslim* klincima......

e jesam spetljala.. al skuzajte borim se za tipkovnicu.... ako ste me razumijele ljubazno molim javite se vi cure iz ovizijeh krajeva.....
slika
rucho
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la mama njonji » 10 tra 2013, 10:33

Pitanje za mame iz Splita: mali nećak se uskoro upisuje vrtić. Objekti vrtića Cvit Mediterana su im najbliži po mjestu stanovanja pa ako može preporuka, savjet... Naravno, čuli su da je navala i gužva al ipak će pokušati najprije tamo (u prvom krugu).
Oboje rade i u te vrtiće spadaju po mjestu stanovanja.
Ako imate koji objekt za preporučiti, tete i sl....
Napomena, u obzir dolaze samo oni koji imaju cjelodnevni boravak (10 sati).
Hvala!
M 2005
D 2009
B 2015
mama njonji
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la danijela81 » 24 tra 2013, 10:49

zna li netko gdje bih mogla dobiti info (br. telefona ili nešto) o sufinanciranju u cijeni vrtića grada Zagreba, kada dijete s prebivalištem u ZG ne polazi vrtić na području grada Zagreba, jel postoji takvo nešto?

u pravilniku OS gradskih vrtića sam primjetila da ako postoji ta mogućnost, onda ne moram plaćati punu cijenu. inače bih trebala prebacivati prebivalište, pa mijenjati dokumente i sve ostalo što ide s tim
Vi ste sol zemlje, vi ste svjetlo svijeta!
V. 03.11.2008. :luv
R. 11.06.2014. :luv
danijela81
(pre)fina gospoja

PostPostao/la mrs. eastwood » 24 tra 2013, 11:00

kreni s ovim brojem za građane 08001991
od tamo neka te upute na predškoslki ili socijalna prava

http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=30174
Pravo na olakšice - sudjelovanje roditelja u cijeni redovitog programa za DV GZ
mrs. eastwood
Sveta krava

PostPostao/la danijela81 » 24 tra 2013, 12:06

hvala :kiss
Vi ste sol zemlje, vi ste svjetlo svijeta!
V. 03.11.2008. :luv
R. 11.06.2014. :luv
danijela81
(pre)fina gospoja

Natrag na Odgoj djece

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.