Switch to full style
Ovdje možete pitati sve što vas zanima u vezi odgoja i roditeljstva, neovisno o dobi djeteta, ali i podijeliti svoja iskustva i razmišljanja s drugim mamama.
Odgovori

Tanja Sever

06 vel 2007, 18:00

Namjeravam otici s Dinom a s obzirom da kosta :roll: zanimaju me iskustva i dojmovi onih koji su bili ili idu kod nje.Ja bi otisla jer je kod nas bilo dosta price o hiperaktivnosti,pa je,pa nije,pa nista odredeno....Uglavnom s Dinom cesto upadam u "lose faze" s ponasanjem i voljela bi se savjetovati s nekim bas strucnim. :dunno

tanja sever

06 vel 2007, 23:55

Moja preporuka- odi...razriješit ćeš sve dileme i stvarno će ti reći ono što je...košta, al...Bože moj....neće ti biti žao novaca ni vremena..VJERUJ MI! ;-) Možda te samo savjetuje ako nije ništa alarmantno, pa povremeno dođete na kontrole? Možda će samo Dino biti uključen u neki vid terapije, a možda i vi s njim??? Al, stvarno, budi strpljiva, jer se i termin za dolazak dugo čeka....AL; ISPLATI SE! :mah

07 vel 2007, 00:06

Mozes mi reci cijene ako si bila nedavno,dali svakom djetetu radi psiholoski profil,kako izgleda otprilike taj razgovor,koliko traje,dal trebaju biti prisutna oba roditelja :dunno Da li ce ona nama postavljati pitanja ili se ja trebam pripremiti (jer sam spetljana pa kad dodem sve kaj me zanima ne bum se sjetila :mrgreen: )itd.. :dunno

07 vel 2007, 00:39

Ja sam ti bila sa najstarijom prije dvije godine, zbog upisa u školu. Došle smo, i prvi dan je razgovarala s njom. Nekih 40 minuta njih dvije same. U tom razgovoru TS stvara sliku, i u stvari testira dijete.
Taj dan ti dođeš po dijete, i dogovoriš "roditeljski" termin, na koji je poželjno da dođu oba roditelja. Tada će ona s vama razgovarati o djetetu, o vašim obiteljskim navikama, reći će vam što je uočila, i šta misli... Za taj razgovor se dobro pripremiti. Dakle ako imaš dilema, pitanja, nešto te muči.... Sve si stavi na papir i zapisuj. To ti je jedino sigurno da nešto nećeš zaobravit. I nemoj se sramit pitat. I nemoj se plašit pitat, jer te u stvari bojazan odgovora. Razgovor sa stručnom osobom veliki je korak, i znači samo boljitak.
Sretno.

07 vel 2007, 00:43

Sutra cu nazvat i traziti termin .

07 vel 2007, 11:57

Ako je jos netko bio pisite :juhu

07 vel 2007, 11:58

bilo pol foruma.
na grupama potpore se puno pisalo i piše o TS, pogledaj tamo.

07 vel 2007, 12:01

idem prosvrljat :mrgreen:

07 vel 2007, 12:14

svuda se spominje ali nisam nasla nis konkretno :dunno

07 vel 2007, 20:55

mozda ako stavis TS u forumski pretrazivac :mah

07 vel 2007, 21:16

jesam,nisam bas puno nasla :conf

07 vel 2007, 21:50

ja bila :juhu uvijek smo same ja i ona, bio i mm par puta, a dva put i dijete, nikad samo jer nece ostat bez mene ...ja zadovoljna, ne forsira oba roditelja a niti da radi profil bez roditelja ak dijete nece :)

07 vel 2007, 21:59

Ja sam bila s T. radi opstipacija i odusevljena sam :)
U vrlo kratkom roku smo rijesili problem koji nas je dugo mucio!
Neces pozalit ako odes kod nje ;)

07 vel 2007, 22:03

Ja idem sa svo troje, i mogu se pohvaliti s najdužim stažom na ovom Forumu. Evo, najstarija princeza je baš večeras otišla na radionice kod nje.
Mislim da je cijena oko 500 kn, ali svaka kuna se isplati jer kod nje dobiješ konkretne savjete u konkretnim situacijama. I požuri se s naručivanjem jer će uskoro na TV-u biti ona na tu temu i tada će biti zasipana s pozivima.
:oft sorry kaj ti se nisam javila jer sma imala gužvu

07 vel 2007, 22:08

Btw Nadice na tebe sam se pozvala kad me pitala od kud mi info o njoj :mrgreen: zato sam te zvala :tel

08 vel 2007, 10:33

L je prije 3 mjeseca bila kod nje na testiranju za skolu. Jako sam zadovoljna. Dala mi je neke dobre savjete i razrjesila neke moje dileme. :up
Jedino sto mi jos nije poslala te rezultate za koje kaze da ih salje na kucnu adresu i koji nam trebaju za upis u skolu :roll:

08 vel 2007, 17:34

Mene zanima ta Tanja S.
Niš ne znam o njojslika, al' vidim da je svi hvale....
Ona je kaj? Oko čega ona pomaže?

08 vel 2007, 18:31

tanja sever je prof. psihologije, dosta mame sa foruma vodilo je svoju djecu na njezine radionice.
mozes na forumsku trazilicu upisati TS, vjerojatno ces pronaci neke stare komentare.
a i ako uguglas njezino ime dobit ces neke info.

13 vel 2007, 18:40

Nama je odgovotila da nema sanse da nas primi prije devetog mjeseca kolika je guzva :shock:

13 vel 2007, 19:27

Guzva je, jedva je uskladila sve "stare" klijente. Proljece je uostalom guzvovito zbog upisa u skole. Meni je bas rekla (dogovarale smo termine neke) kako ne moze nikoga novoga primiti do jeseni.

14 vel 2007, 10:56

Pa to je grozno :shock: . Al jasno mi je zasto.

Mene zanima ima li donja dobna granica za djecu koju prima? Nekak sam zabrijala da nije za djecu ispod 3 godine :conf :dunno .

Jel bi, recimo, primila pod nekim, ajmo rec, hitnim okolnostima? Naime, kak sam napisala na drugom topicu, Ivan ima problema sa zadrzavanjem stolice, pa mi cekanje do 9.mjeseca nema nekog smisla.

14 vel 2007, 10:58

Ivana, mislim da prima hitne slucajeve
nazovi pa ces vidjeti

14 vel 2007, 16:09

nema granice, tj mi smo od godinu i pol kod nje :3srca

14 vel 2007, 19:13

Probaj nazvati. Ako nisu u mogucnosti, mogu ti sigurno preporuciti gdje tj. kod koga da ides.

14 vel 2007, 22:01

koliko ja znam, a znam :mrgreen: , ona ne prima djecu mlađu od tri godine. DA, iznenađena sam ovom informacijom.

14 vel 2007, 22:14

DA je garant došla preko veze. ;-)

14 vel 2007, 22:49

idu i mlađi od 3

15 vel 2007, 00:24

ne moraju ici djeca. ide roditelj i prica o djetetu.

15 vel 2007, 12:42

Zvala sam, rekla u cemu je problem, ali me svejedno ne moze primiti prvo zbog guzve, a drugo zato sto NE prima tako malu djecu, odnosno njih ne moze obraditi na adekvatan nacin.
Al vjerujem da joj nije guzva, da bi sigurno primila makar samo roditelje.

Uputila me na Klaicevu.

15 vel 2007, 15:30

Super.
Odgovori