Switch to full style
Ovdje možete pitati sve što vas zanima u vezi odgoja i roditeljstva, neovisno o dobi djeteta, ali i podijeliti svoja iskustva i razmišljanja s drugim mamama.
Odgovori

teta čuvalica iz snova

30 svi 2010, 22:33

Molim za pomoć roditelje koji su to prošli ili koji se upravo bore s tim kao mi sada. :/
Vjerojatno je ova tema bila otvorena već tisuću puta pa se unaprijed ispričavam ako baš nije zgodno što je otvaram kao novu temu. :D

Uskoro krećem na posao i nekim čarobnom štapićem moram pronaći neku tetu čuvalicu iz snova za mog Tinčeka. Šalim se, ne očekujem sad neko čudo od tete koja će u potpunosti moći Tinu zamjeniti mene na 8 sati dnevno. Počeli smo s traženjem preko agencije, sada sam već pomalo odustala od toga i pokušavam se snaći sama u brojnim oglasima. Zanima me kako su drugi roditelji pronašli svoju tetu čuvalicu iz snova?

Naravno da mi je kao i svakoj mami bitno da se teta najviše sviđa mom djetetu, da je on nekako primjeti i prihvati. Ne tražim čuda, samo da sigurno mogu otići na posao i ostaviti svojeg sina osobi od povjerenja.
Pomozite mi svojim iskustvima jer mi se čini da se ne pomičem s mjesta. :mah

Re: teta čuvalica iz snova

30 svi 2010, 22:41

po meni je bitno da je to netko koga znaš od prije ili koga zna netko tebi blizak, a iako je i to lutrija, sve ostalo je daleko veća :dunno .

za P. mi je čuvalica bila susjedica (studentica) od naj frendice, to je bila no.1 čuvalica iz snova
za M. mi je sada čuvalica bivša kolegica/frendica, i to mi je no.2 čuvalica iz snova

sretno :mah

Re: teta čuvalica iz snova

30 svi 2010, 22:45

Za prvo dijete, proširila glas okolo da tražim, glas došao do jedne predrage žene za koju se ispostavilo da je stvarno čuvalica iz snova.
Za drugo dijete, još uvijek tražim i sve se nadam da će ona prava od nekud samo iskrsnuti...

btw, po naslovu teme - već sam se ponadala da nudiš čuvalicu iz snova :)
Odgovori