31 svi 2010, 19:03
31 svi 2010, 19:57
i najmanje su u svemu krivi psi koji na kraju nastradaju što zbog neodgovornih vlasnika, što zbog neodgovornih roditelja
Il se s njima bolje kuži.
grozno mi je. Rot (meni jako draga pasmina) nije igračka, a pogotovo ne igračka koju se drži na lancu i zlostavlja istovremeno. Doduše da nije bio na lancu vjerojatno bi bilo još gore, vlasnici bi bili proglašeni još neodgovornijim ljudima, a posljedice ove "igre".. uffff.... Nikakav box ne bi popravio situaciju. Jest ovaj pas ne bi mogao do djeteta, ali već bi naletio na sljedećeg koji ne bi bio u boksu.
31 svi 2010, 20:42
ovo mi je uvijek bolna temai najmanje su u svemu krivi psi koji na kraju nastradaju što zbog neodgovornih vlasnika, što zbog neodgovornih roditelja
![]()
31 svi 2010, 22:41
, niceg se ne boji. Al se zato cuko boji nje, jer se boji svih nepoznatih ljudi.31 svi 2010, 22:49
01 lip 2010, 23:34
malo je poskočio, a M se nije snašao i pes ga je malo zgrebao po usnici. od tada je oprezan, ali se ne boji. slažem se da treba pitati vlasnika psa da se životinju pomazi, vjerujem i da pesima, kolikogod bili dobroćudni, mora nekad krenut na živce da ih svako derle gnjavi.
02 lip 2010, 10:14
ali, meni nisu jasni ni vlasnici pasa koji svog psa puštaju mom djetetu, u stilu, 'odi, onjuši ga. znate,neće on njemu ništa, malo će ga ponjušiti pa će se sprijateljiti'. dakle pas od 35 kila ili više, viši od mog djeteta, dođe njemu do glave da se oni sprijatelje, a da mene psodršci zaborave pitat jel mi to ok.