09 pro 2011, 11:45
Ne znam koliko mi pravila foruma dozvoljavaju, ako vas zanima mogu staviti ime poduzeća i link za više informacija o čitavoj priči, ali to nije bitno.
pa u biti nemamo iskustvo što su danas najzabavnije ili najzanimljivije teme za djecu i vas? Nekoć je vladala pokemon manija, pa yu-gi-oh i sl. Baltazar je bio crtić čitavih generacija, a današnji klinci su ujedninjeni pod Harry Potterom, Oksom Pollock i sl. Moje pitanje je - imate li mi što reći na ovu temu?
U smislu, imate li nekakve heroje, priče i vrijednosti za koje smatrate da su najbolje za vaše klince, stvari koje bi htjeli da igraju, da vi prolazite te teme s njima dok s eigrate za obiteljskim stolom... Rekoh, napravit ćemo nešto sigurno, a zašto onda ne bi direkto pitali što vas najviše zanima
14 pro 2011, 12:20
možemo ti mi pisat i pisat, ali sve bi to imalo drugačiju vrijednost kad bi ti imao neko iskustvo igre s djecom, pa na temelju toga procijenio koji savjet uvažit i tako... zato, ja preporučam prvo da se uključiš u recimo rad neke igraonice i tamo ih pokušavaš animirat i pričati s klincima i vidjet što vole, kak se igraju, što im je važno u igri, kakve likove vole, ... djeca se igraju na bitno drugačiji način nego odrasli, čak i kad su iste "igračke" u pitanju, tako da si ja mislim - ako su u pitanju igre koje igraju i djeca, zašto o njima pitat odrasle - klinci će samo najbolje reć šta ih zanima
15 pro 2011, 11:43
Ovo pitam više iz razloga što me zanima što danas oduševljava klince. Npr. u mojoj generaciji svi smo obožavali Leteće medvjediće, Eustahije brzića i Pink pantera
Malo sam kopao i vidim da se često može naletjeti na npr. Boba graditelja, formulu Rory i sl.
15 pro 2011, 11:55
15 pro 2011, 11:57
15 pro 2011, 12:15
Dave je napisao/la:Iako ono što mene i stvarno osobno zanima, imaju li klinci danas takve zajedničke "generacijske" dodirne točke? Jasno da su prije svi gledali Leteće medvjediće kad je to jedino bilo dostupno. Danas sa 100 TV kanala, internetom i beskrajnim DVD-ima nekako nemam osjećaj da je to moguće kao prije. Možda griješim, ali zato i pitam
) koji su drugoj djeci silno važni i obrnuto...ali malo starija djeca - predškolci npr. vjerojatno imaju više takvih dodirnih točaka među sobom. oni se počinju družit u grupama u vrtiću na drugačiji način i onda je važno biti dio grupe i sličan grupi po "važnim" osobinama, a jedna od tih osobina je i da imaju iste igračke, da gledaju iste crtiće, da pričaju o tim likovima, a s obzirom na odabir likova i oni se nekako "profiliraju" - šta je kome zanimljivije i sl. ...ali to će mame koje imaju malo starije klince bolje znati 
15 pro 2011, 12:44
Ok, vjerujem da moj pristup može djelovati jako glupo - istina je, nemam pojma ništa o klincima (tu nema smisla glumit pametnog)
15 pro 2011, 12:49
folne je napisao/la:Dave, na koju dobnu skupinu ciljate? Ovo što si nabrojao interesantno je manjoj djeci. Školarcima više definitivno ne.
latica je napisao/la:ja mislim da sigurno nemaju u tolikoj mjeri koliko su to imale naše generacije, barem ne ovi maleni. jer toga ima puno, a mi malo gledamo TV, tak da recimo moj sin nema pojma o nekim likovima iz crtića (čitaj onda i iz knjiga, sa papučica, sa potkošulje, piđame, jakne, šala, kape, čaše i sl.) koji su drugoj djeci silno važni i obrnuto...ali malo starija djeca - predškolci npr. vjerojatno imaju više takvih dodirnih točaka među sobom. oni se počinju družit u grupama u vrtiću na drugačiji način i onda je važno biti dio grupe i sličan grupi po "važnim" osobinama, a jedna od tih osobina je i da imaju iste igračke, da gledaju iste crtiće, da pričaju o tim likovima, a s obzirom na odabir likova i oni se nekako "profiliraju" - šta je kome zanimljivije i sl. ...ali to će mame koje imaju malo starije klince bolje znati
16 pro 2011, 15:03
Npr ako ciljas na to da prodajes Covjece, ne ljuti se moras racunati s time da ces ga 6 mjeseci prodavati u Hello Kitty izdanju a drugih 6 u npr Baybladu
16 pro 2011, 15:51
16 pro 2011, 16:05

19 pro 2011, 12:05