Switch to full style
Ovdje možete pitati sve što vas zanima u vezi odgoja i roditeljstva, neovisno o dobi djeteta, ali i podijeliti svoja iskustva i razmišljanja s drugim mamama.
Odgovori

što protiv/za - znojenje

15 kol 2012, 22:16

dakle curka 10 i pol godina, tuži mi se već kojih 2 tjedna na smrad ispod pazuha
i kaže ona meni danas da se oprala već 5 puta i ona opet osjeća da smrdi
Ma ne smrdi ona :ajme al da je krenula u pubertet znam po trenutnim borbama u zadnjih par tjedana

i moje pitanje, obzirom da ja dobim alergiju na svaki roll on osim vichya da li dati djetetu da uopće počne
koristiti roll on ili što?
molim koji savjet :)

Re: što protiv/za - znojenje

15 kol 2012, 22:22

nedavno sam gledala dr. Oza koji stalno ponavlja da je za smrduckanje odličan običan prašak za pecivo.
pa sam pronašla na netu recepte za home-made dezić. nisam isprobala, ali samo močila noge u lavoru s pol vrećice praška, i zbilja funkcionira. tak da planiram isprobat ovih dana i za pazuhe. možda da joj smiksaš neki dezić, s nekim eteričnim uljem po njezinom izboru?
u većini recepata ide i kokosovo ulje, koje samo po sebi fino miriši, klinci vole te voćne mirise

vidi:
http://www.ehow.com/way_5286812_home-re ... ation.html
http://www.squidoo.com/homemade-deodorant-recipes

16 kol 2012, 09:49

Ciara, sjećam se da se već pisalo koje su dobre stvari za tako manje curke pa pročitaj ima li šta za vas :mah

viewtopic.php?f=45&t=66406&p=2722615&hilit=+znojenje+smrdi#p2722615

16 kol 2012, 11:19

hvala baš su mi zapeli ovi prirodni
mislim da ću to probati kako za nju, tako i za sebe :kiss

16 kol 2012, 15:07

Lavera body spa :dada

05 lis 2012, 00:21

Nika od prosle god ima povremeno taj problem, koristimo Sebamedov balsam deodorant sensitive ali i uz njega cesto iza skole znam nasnjofati...sad i ona sama vec osjeti pa se odmah ide oprati ispod pazuha i ponovo nadeodorirati. I interesantno, ceste se usmrdi dok je u skoli a kad se uznoji nakon sporta, znoj nema mirisa. Ocito se osjeti onaj znoj izazvan nekim stresom...sta ja znam, tak si ja to tumacim :dunno

05 lis 2012, 10:17

I kod moje je počelo ,primijetila prvi puta sad krajem ljeta, s 9 g i par mjeseci. Ima Sebamed sensitive i bude dosta, npr nakon tjelesnog ,ritmike i sl uopće se ne osjeti znoj, tj sad kak više nije vruće gotovo da nam ni ne treba osim kad ima neku aktivnost.

05 lis 2012, 18:53

hauschka,moja sestra to kupuje mateji. ima 13 god.
Odgovori