09 pro 2013, 15:24
Posao mi je super, plaća odlična za današnje prilike, baka servis imamo dva komada i zadovoljni smo njihovom uslugom
Sve je za 5, jedino je meni nekako premalo vremena nakon posla za sve što bi htjela tj. mislim da bi trebala. Zima je, pa i taj mrak koji rano padne ne doprinosi osjećaju da imam vremena. MM je super, sudjeluje u odgoju i kućanstvu koliko god može, jedino se ljuti na mene u zadnje vrijeme jer stalno nešto radim, spremam, kuham. Skoro pa ispada da si stvaram posao gdje ga nema. A što ću kad volim da jedemo zdravo i ne volim da mi se djeca igraju u prašini!?
09 pro 2013, 15:48
09 pro 2013, 15:49
09 pro 2013, 15:54
valjdabude je napisao/la:Zanima me da li je izvedivo imati troje i raditi? Imajte na umu da tuširanje, pranje kose i rezanje noktiju već sada računam kao vrijeme za sebe
09 pro 2013, 16:09
09 pro 2013, 16:57
ivana7997 je napisao/la::shock ti to ozbiljno pitas?
09 pro 2013, 17:29
09 pro 2013, 17:49
. Ako ima, na posao.
09 pro 2013, 18:41

10 sij 2014, 10:47
valjdabude je napisao/la:Dulcineja, hvala na lijepom i ohrabrujucem postu!!
Na svu srecu, jedini problem koji imam je to da se tesko opustim. Cini mi se da sam tako odgojena, no valjda se i to moze nauciti/trenirati.![]()
Svaka cast na potpisu!!
10 sij 2014, 11:39
Zadnji puta kad je tako otišao na tjedan dana su oboje zakurili, ona prvi dan, on par dana poslije. No, preživjeli smo, malo se odmorili za blagdane i uskoro opet jovo na novo 

10 sij 2014, 12:37
valjdabude je napisao/la:Ma uskladi se sve to nekako, najbitnije je da smo/ste zdravi i da se volimo/volite!![]()
Meni mužić odlazi na teren tako da ću ostajati sama s njih dvoje preko tjedna; posao/vrtić, uspavljivanje, nespavanje, posao i sve slatke stvari između....Zadnji puta kad je tako otišao na tjedan dana su oboje zakurili, ona prvi dan, on par dana poslije. No, preživjeli smo, malo se odmorili za blagdane i uskoro opet jovo na novo
Ali mantram da smo zdravi, volimo se svi i bit će sve super!!![]()
p.s. nemoj još razmišljati o poslu, uživaj u svakom trenutku sa svojom princezom doma!!
Sretno!!
p.p.s. a uz sve to, još mi se i to treće stalno mota po glavi! luuda sam!!
15 sij 2014, 18:29
15 sij 2014, 19:48
bubica11 je napisao/la:Mama sa 2 djece. Radim u zemlji bez bolovanja,porodiljnog,produzenog i godisnjim gdje moras raditi u firmi 10 god da bi imao 4 tjedna. Muz na putu stalno,djeca bolesna i sve sam prezivjela. Krenula raditi kad beba bude 2 mjeseca i to jedva razvukla.I ziva sam. Takav sistem,sto sad?
Ja sam se navikla,kako djeca rastu ja sve vise imam slobodnog vremena,cak mi bude i dosadno. Kuham,perem,cistim,nemam mm da pomogne jer je cesto na putu.
Kad djeca porastu bit ce sve okej.
16 sij 2014, 10:36
Trenutno sam u stanju da je treća sreća otvorena opcija, a kad mali gospon fulir i šinjorina još malo porastu ćemo vidjeti šta će biti. Pokušavam prihvatiti neizvjesnost kao ljepotu života, što je izuzetno teško jednom kontrol freeku!!
17 sij 2014, 16:52
Moje starije bi se sigurno radovale.