stalno se lovim u recenicama tipa: "pazi ovo, nemoj ono.... zasto si to ovako, a zasto ne bi sada..." Stalno nekaj sugeriram, upozoravam, ukazujem, uvjetujem...brate, samoj sebi sam dosadna vec.
s ovecom dozom srama potpisujem
Sada je: 10 kol 2026, 21:11.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy
stalno se lovim u recenicama tipa: "pazi ovo, nemoj ono.... zasto si to ovako, a zasto ne bi sada..." Stalno nekaj sugeriram, upozoravam, ukazujem, uvjetujem...brate, samoj sebi sam dosadna vec.

LiKmama je napisao/la:stalno se lovim u recenicama tipa: "pazi ovo, nemoj ono.... zasto si to ovako, a zasto ne bi sada..." Stalno nekaj sugeriram, upozoravam, ukazujem, uvjetujem...brate, samoj sebi sam dosadna vec.
s ovecom dozom srama potpisujem
.Kada mi dođu u goste kumovi sa malim djetetom od 3g. svi sjede i pokušavaju razgovorat a ja kao budala samo govorim ne ,ne ,ne to ,ne ovo,nesmiješ se penjati na stol,nesmiješ lupati šakom u TV,nemoj dirati cvijeće. roditelji ne reagiraju jer je njima sve to normalno(to se radi u njihovoj kući)a meni veliki nedostatak odgoja.Ja bi takve roditelje... uf,uf baš sam bijesna na takve roditelje.Iako smo kumovi od božića nisam bila kod njih niti sam ih zvala u goste brate niti mi trebaju
.Stvarni sam ljuta na njih zašto malo ne odgajaju dijete.Imam prijatelja sa malom djecom. djeca su stvarno krasna obožavam ih sa njima mogu pričat ,igrati se,razgovarat ma milina stalno se posijećujemo i dječicu jedva čekam kad ću vidjet.
.Malo je lijen kod učenja ali ne možemo baš na sve utjecati.
Nina11 je napisao/la:.Kada mi dođu u goste kumovi sa malim djetetom od 3g. svi sjede i pokušavaju razgovorat a ja kao budala samo govorim ne ,ne ,ne to ,ne ovo,nesmiješ se penjati na stol,nesmiješ lupati šakom u TV,nemoj dirati cvijeće. roditelji ne reagiraju jer je njima sve to normalno(to se radi u njihovoj kući)a meni veliki nedostatak odgoja.

meni su djeca ipak samo djeca. ne mogu ocekivati, i ne ocekujem, od trogodisnjaka ili cetverogodisnjaka da mirno sjedi

Ja sve to pripisujem tome da veći dio dana provodi s bakom koja ju tretira kao malo božanstvo. Baka, dakako, tvrdi da njih dvije fantastično funkcioniraju, a ne vidi da je to stoga što ona kompletno njihovo vrijeme isplanira tako da u svakom pogledu ide Ziti na ruku. S druge strane, iako je upisana u vrtić, nos iz kojeg neprekidno cure dva žućkasto-zelenkasta mlaza za mene je teška noćna mora. 

Nina11 je napisao/la:meni su djeca ipak samo djeca. ne mogu ocekivati, i ne ocekujem, od trogodisnjaka ili cetverogodisnjaka da mirno sjedi
To je točno ali grozim se roditelja koji dovedu dijete u tuđu kuću, sjede 3-4h a uopće ne obraćaju pažnju što im djete(hiper aktivno) radi kao da ono nije tu.Da su pitali da ga pripazim koji sat jer njina treba malo odmora uopće ne bi bio problem. Ovako se ja nađem u neugodnoj situaciji a ne djete ono ne zna.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.