Sada je: 10 kol 2026, 17:36.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

emina1 je napisao/la:a da on zna da ja ovo pišem pa mislim da se ne bi dobro provela.

emina1 je napisao/la:ja sam imala oba roditelja i ne mogu da prihvatim da moje ijete ne živi tako .

bambolina je napisao/la: Ali vjeruj da je bolje nikakav brak nego nekakav!
Pristasa sam toga da je bolje odrastanje djeteta u jednoroditeljskoj zajednici nego u losem braku. Ne samo zbog toga sto tvoje dijete ima malo od takvog oca, vec i zbog toga sto mu nanosis nepopravljivu stetu, psiholosku, dajuci krivu sliku onoga sto treba gledati i vidjeti.

LiKmama je napisao/la: njegov svjetonazor tesko da mozes promijeniti, ali ako mu je stalo do braka, mozda mu mozes malo korigirati ponasanje, nazalost samo "na silu". no ako mu se svjetonazor ne izmijeni, a vrlo vjerojatno nece, u najboljem slucaju dobit ces muza koji ce preko one stvari raditi sto vec ti zelis da bi ostao u braku, ali se s tim nece slagati, mozda ce se toga i sramiti, a njegovo na silu izmijenjeno ponasanje ce tebi kad-tad prisjesti upravo zato sto nece biti spontano niti proizvoljno. takva situacija, po mom misljenju, mora prije ili kasnije dovesti do eksplozije.

ja tu ne vidim nego dva rjesenja: probas razgovorom da vidis da li on stvarno vjeruje u to sto radi ili se samo, pardon na izrazu, preserava.
drugim rijecima - vise lijen nego strogo patrijarhalan. 

. pre malo je tu podataka da bi sad raspravljale u tom smjeru.
muskarcima treba vise vremena nego zenama da postanu roditelji, tate. i cesto se u pocetku osjecaju iskljuceni iz te nove male zajednice.
. 

recimo moj muž još uvijek tu i tamo treba laktom pod rebra ili nogom u (da prostite) guzicu da se digne po noći.

10.12.2006.
22.06.2008.
04.07.2010.

maja3 je napisao/la:take wan dou ak treba

corazon je napisao/la:Ispada da ovdje sve cure imaju savršene muževe koji su odmah postali dobri očevi...

..pa čovjeka upoznaš , ne promjeni se preko noći i znaš kakav će ti biti u životu i što možeš očekivati od njega. a ako znaš napraviti djete onda znaš da te čekaju obaveze.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.